Zlatan er formentlig klar til svensk EM-kamp

Sveriges altoverskyggende stjernespiller Zlatan Ibrahimovic bliver sandsynligvis klar til Sveriges åbningskamp i kvalifikationsturneringen til EM.

Paris Saint-Germain-spilleren har ellers døjet med en muskelskade i maveregionen efter den franske sæsonpremiere 16. august, men landstræner Erik Hamrén valgte alligevel at udtage stjernen tirsdag.

- Jeg snakkede med ham mandag. Han var optimistisk efter at være kommet i gang med træningen. Han er meget motiveret og i god form, men det var synd, at skaden kom nu, siger Erik Hamrén.

Sverige spiller en testkamp mod Estland 4. september. Fire dage senere er der vigtige EM-point på spil mod Østrig.

Den svenske trup til kampene tæller fire spillere fra Superligaen. Brøndby-angriberen Johan Elmander er udtaget, selv om han ikke er i den bedste kampform efter at have fået fri i starten af sæsonen grundet faderens kræftsygdom og senere dødsfald.

Derudover har Hamrén fundet plads til tre skikkelser fra FC Københavns forsvar; Mikael Antonsson, Pierre Bengtsson og Per Nilsson.

/ritzau/TT

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip