Zlatan giver danskere klø i fransk Super Cup

02/08/2014

Zlatan Ibrahimovic og Paris Saint-Germain besejrede Guingamp med danskerne Lars Jacobsen og Ronnie Schwartz, da den franske Super Cup mellem de regerende mestre og pokalvindere blev afviklet lørdag.

Den svenske superstjerne scorede begge mål i mestrenes 2-0-sejr over danskerklubben, der i sidste sæson vandt den franske pokalturnering. Kampen blev spillet i Beijing i Kina.

Zlatan Ibrahimovic bragte Paris Saint-Germain foran efter små 10 minutters spil, og yderligere 10 minutter senere scorede han til 2-0 på et straffespark. Det blev begået af Lars Jacobsen.

Efter cirka en halv times spil fik Guingamps Mustapha Yatabare muligheden for at reducere, men han brændte et straffespark.

Lars Jacobsen fik fuld spilletid for Guingamp, mens Ronnie Schwartz blev skiftet ud efter 70 minutter.

Begge er kommet til klubben i sommer fra henholdsvis FC København og Randers FC.

Guingamps tredje danske nyindkøb, den tidligere FC Midtjylland-målmand Jonas Lössl, var ikke med i truppen på grund af en skade.