Zlatan-hattrick sender PSG på førstepladsen

20/03/2015

Den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic har været hårdt kritiseret den seneste uge i Frankrig, efter han først blev udvist i Champions League-kampen mod Chelsea, og siden svinede han både en dommer til og kaldte Frankrig for et "lorteland".

Fredag aften lod svenskeren dog støvlerne tale, og det gjorde han med stor succes.

Tre gange var Zlatan nemlig på pletten for sin klub Paris Saint-Germain, der på hjemmebane slog Lorient fra den tunge ende af tabellen med 3-1.

Dermed er PSG nyt førerhold i den franske Ligue 1 - i hvert fald indtil Lyons kamp mod Nice lørdag eftermiddag.

Det lignede ellers en pointdeling for Zlatan og PSG langt hen i kampen, men efter 82 minutter fik PSG straffespark for anden gang i kampen.

Lige som i det fjerde minut var det Zlatan, der skulle sparke - og for anden gang i kampen fik han nettet til at blafre med sit skud fra 11-meter-pletten.

Mellem de to straffespark havde Jordan Ayew udlignet for Lorient, der ligger nummer 16 i Ligue 1.

I kampens overtid fuldendte Zlatan Ibrahimovic sit hattrick. Dermed har svenskeren scoret 17 gange i ligaen, hvilket rækker til en andenplads på topscorerlisten.