Zlatan slipper med en enkelt karantænedag i CL

Zlatan Ibrahimovic kan nøjes med at sidde udenfor i en enkelt kamp i Champions League, efter at han fik et direkte rødt kort i returkampen mellem Chelsea og Paris Saint-Germain i 1/8-finalerne.

Det europæiske fodboldforbund (Uefa) har ifølge nyhedsbureauet Reuters tildelt PSG-stjernen karantæne i en kamp, så han er ude i den første kamp i kvartfinalerne.

Et direkte rødt kort kan ellers godt udløse flere karantænedage.

Zlatan Ibrahimovic modtog det røde kort i første halvleg af kampen på Stamford Bridge, efter at han gik hårdt ind i en tackling af Chelseas Oscar.

Tv-billederne afslørede efterfølgende, at Zlatan Ibrahimovic så ud til at trække benet til sig umiddelbart før tacklingen, og at brasilianske Oscar ikke ligefrem underspillede episoden, da han vred sig i smerte efterfølgende.

Trods det røde kort lykkedes det for Paris Saint-Germain at gå videre med et 2-2-resultat efter forlænget spilletid.

Den første kamp i Paris var endt 1-1, så det franske hold gik videre på reglen om flest scorede mål på udebane.

Mens Zlatan Ibrahimovic altså kan være tilbage i kvartfinalen, så går der et stykke tid, før hans klubkammerat Serge Aurier igen kommer i aktion i Champions League.

Ivorianeren kom efter returkampen mod Chelsea med stærkt nedsættende bemærkninger om dommeren, og det har Uefa takseret til tre spilledages karantæne.

Serge Aurier var ikke med i PSG-truppen til kampen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip