Zlatan slipper med en enkelt karantænedag i CL

Zlatan Ibrahimovic kan nøjes med at sidde udenfor i en enkelt kamp i Champions League, efter at han fik et direkte rødt kort i returkampen mellem Chelsea og Paris Saint-Germain i 1/8-finalerne.

Det europæiske fodboldforbund (Uefa) har ifølge nyhedsbureauet Reuters tildelt PSG-stjernen karantæne i en kamp, så han er ude i den første kamp i kvartfinalerne.

Et direkte rødt kort kan ellers godt udløse flere karantænedage.

Zlatan Ibrahimovic modtog det røde kort i første halvleg af kampen på Stamford Bridge, efter at han gik hårdt ind i en tackling af Chelseas Oscar.

Tv-billederne afslørede efterfølgende, at Zlatan Ibrahimovic så ud til at trække benet til sig umiddelbart før tacklingen, og at brasilianske Oscar ikke ligefrem underspillede episoden, da han vred sig i smerte efterfølgende.

Trods det røde kort lykkedes det for Paris Saint-Germain at gå videre med et 2-2-resultat efter forlænget spilletid.

Den første kamp i Paris var endt 1-1, så det franske hold gik videre på reglen om flest scorede mål på udebane.

Mens Zlatan Ibrahimovic altså kan være tilbage i kvartfinalen, så går der et stykke tid, før hans klubkammerat Serge Aurier igen kommer i aktion i Champions League.

Ivorianeren kom efter returkampen mod Chelsea med stærkt nedsættende bemærkninger om dommeren, og det har Uefa takseret til tre spilledages karantæne.

Serge Aurier var ikke med i PSG-truppen til kampen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip