Manu Sareen starter ny frikadelle-krig

Med den nyerhvervede titel som børne- og integrationsminister tog Manu Sareen (R) fat på et sprængfarligt emne i dag, da han luftede sin mening om frikadeller. Det skriver TV2.

Manu Sareen afslørede i dag sin holdning til svinekød i offentlige institutioner, og han ønsker frit valg på alle madhylder.

LÆS OGSÅ: Muslimske kassedamer må afvise at sælge svinekød og alkohol til kunderne 

- Jeg er faktisk fuldstændig enig med statsministeren, at det er ærgerligt, hvis der er traditioner, der bliver sneget ud af de danske institutioner. Sådan er det jo ikke. Det er sådan, at de enkelte institutioner fuldstændig frit forholder sig til, hvad der er bedst for dem, siger Manu Sareen, som selv elsker frikadeller, til TV2.

Sidste sommer rasende en heftig debat om, hvorvidt landets institutioner må servere svinekød - herunder frikadeller - for børnene. Dengang talte statsminister Thorning for svinekød i alle vuggestuer og børnehaver og svarede følgende:

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

"Det skal ikke være sådan i Danmark, at man langsomt sniger danske traditioner ud af vores offentlige institutioner. Altså, om man har juletræ, eller man spiser flæskesteg eller spiser almindelige frikadeller. Det skal man ikke langsomt snige ud af vores offentlige institutioner, fordi man skal tilpasse sig en anden kultur," lød det altså fra statsministeren for et halvt år siden.

 

Dagens Gossip