61-årig kvinde fængslet for at påkøre sin mand

En 61-årig kvinde fra Korsør er torsdag blevet varetægtsfængslet frem til 18. december for vold med døden til følge mod sin 64-årige mand.

Kvinden var egentlig sigtet for drab, men dommeren i grundlovsforhøret mente kun, der var begrundet mistanke om dødsvold, skriver Ekstra Bladet.

Kvinden nægter sig skyldig, men kærede ikke fængslingen.

Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har siden dødsfaldet onsdag eftermiddag været meget tilbageholdende med oplysningerne.

Af politiets egen døgnrapport fremgår det imidlertid, at man onsdag eftermiddag fik en melding om, at en 61-årig kvinde havde påkørt en 64-årig mand på en landejendom ved Korsør.

- Det viste sig, at manden døde af sine kvæstelser, og derfor sigter politiet nu kvinden for at have forvoldt den 64-åriges død, står der i døgnrapporten.

Under torsdagens grundlovsforhør forklarede den 61-årige kvinde ifølge Ekstra Bladet, hvad der gik forud for påkørslen, men dommeren nedlagde et referatforbud, som betyder, at intet fra retsmødet må refereres videre til offentligheden.

Torsdag eftermiddag bekræfter sektionsleder for Personfarlig Efterforskning Marianne Roed overfor Ritzau, at de involverede er et ægtepar, der boede sammen på en adresse på Halsebyvej ved Korsør.

- Nu skal vi have foretaget en obduktion af afdøde og have gennemgået de ting, vores teknikere har fundet på gerningsstedet.

- Og så vil der formentlig være nogle flere afhøringer og efterforskning, siger Marianne Roed.

Tidligere torsdag fortalte politiet, at manden blev fundet død onsdag aften, og at man hele natten har arbejdet på at finde ud af, hvad der er sket.

/ritzau/

 

Dagens Gossip