Esbjerg henter tidligere Randers-boss som ny direktør

EfB Elite A/S, som er selskabet bag fodboldklubben Esbjerg, ansætter Hans-Peter Rasmussen som ny administrerende direktør.

Han tiltræder 1. september, oplyser Esbjerg i en pressemeddelelse.

Hans-Peter Rasmussen erstatter Søren Poulsen, som allerede havde meddelt, at han stoppede ved udgangen af august. Hans-Peter Rasmussen tiltrådte for to år siden en tilsvarende stilling i Randers FC, men den stilling fratrådte han ved udgangen af 2015.

- Jeg overvejede derpå, om jeg skulle søge tilbage til detailhandelsområdet, hvor jeg har virket i det meste af min erhvervskarriere, eller blive i fodboldverdenen.

- Jeg kunne mærke, at der fortsat er noget, jeg gerne vil gennemføre og bevise inden for fodbold, og da muligheden i Esbjerg opstod, fandt jeg udfordringen spændende, siger 56-årige Hans-Peter Rasmussen.

- Klubben har et rigtig godt fundament, herunder en fantastisk talentudvikling, som også i fremtiden bliver meget vigtig.

- Og så befinder Esbjerg sig geografisk i en helt anden konkurrencesituation end Randers, der har mange superligaklubber omkring sig, siger Hans Peter Rasmussen.

Efter syv spillerunder er Esbjerg på en 12.-plads i Alka Superligaen med fem point.

Opgaven for den nye direktør er klar, lyder det fra EfB's bestyrelsesformand, Kristoffer Jarl Kristensen.

- Vi har lagt vægt på, at Hans-Peter Rasmussen har branchekendskab og både ledelsesmæssigt og kommercielt besidder kvaliteter, som vil komme EfB til gavn i fremtiden.

- Hans vigtigste opgaver bliver at styrke organisationen og videreudvikle fremtidens EfB med vægt på øget kommunikation og inddragelse af de mange interessenter, klubben har samarbejde med i dagligdagen.

- Vi har i bestyrelsen lært Hans-Peter at kende som et behageligt, seriøst og tillidsvækkende menneske, siger Kristoffer Jarl Kristensen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip