Michael Schumacher kæmper videre på årsdag for ulykke

Et-års-dagen for Formel 1-legenden Michael Schumachers forfærdelige skiulykke er kommet.

29. december styrtede den syvdobbelte verdensmester på en skiferie i franske Meribel og kom galt af sted med hovedet, selvom han havde hjelm på.

Først i juni i år blev tyskeren taget ud af sin kunstige koma, og han forlod hospitalet i september for at fortsætte behandlingen i sit hus i Schweiz.

Her kæmper Schumacher fortsat med at blive rask, udtaler tyskerens manager, Sabine Kehm, til nyhedsbureauet Reuters.

- Vi har brug for lang tid. Det kommer til at tage lang tid, og det bliver en svær kamp. Han gør fremskridt i et passende tempo i forhold til skadens alvor, siger Kehm.

Manageren afviser i øvrigt en historie, som den franske avis Le Parisien bragte søndag med den tidligere Formel 1-kører Philippe Streiff som kilde.

Streiff tituleres som en tæt ven af Schumacher, og Streiff er citeret for at sige, at Schumacher endnu ikke kan tale, men at tyskeren trods alt skulle være begyndt at genkende de personer, der er tættest på ham.

Det er informationer, som Streiff angiveligt har fået fra Schumachers kone, Corinna.

- Jeg kan ikke bekræfte den historie. Jeg kan kun bekræfte, at jeg ikke ved, hvor hr. Streiff har sine informationer fra, fordi han ikke har nogen kontakt med os, og at han aldrig har haft kontakt med os, siger Kehm.

3. januar fylder Schumacher 46 år.

/ritzau/

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip