7 absurde sex-feticher

Skrevet af Kirstine Petersen

|

11/12/2014

Dagens topnyheder

Hverdagssex med partneren er bare ikke nok for alle mænd og kvinder. Overraskende er det derfor ikke, at der findes mange forskellige tilbøjeligheder bag de (ikke altid) nedrullede gardiner i soveværelsen. Disse feticher er dog ikke hverdagskost i de fleste dobbeltsenge:

1) Makrofili
Kæmper-elskere. Her tænder entusiasterne på store mennesker: Kæmper eller overvægtige. Den bagvedliggende drivkraft er selvfølgelig dominansforholdet mellem en stort og et mindre individ. Sociologer har blandt andet tolket denne tendens, der især er gældende hos kvinder, som en reaktion på et samfund, hvor mænd er dominerende. Kvinderne, der tænder på at være kæmper, lader altså sig selv tage på for at tage magten tilbage. Denne fetich giver assosiationer til en anden fetich; nemlig:

2) Feedere og andre fedme-relaterede fetichismer
Her tænder to partnere på, at den ene part fodrer den anden part op til et fedmestadie. Den ene bliver dermed massivt overvægtig eller fed med vilje. I det hele taget findes der flere fetichismer, relateret til fedme: At blive mast af en kæmpe, at blive spist af en kæmpe eller at blive most mellem brysterne på en kæmpe, storbarmet kvinde. 

Læs også: Denne fetich dyrker din nabo

3) Looners
Folk, der tænder på balloner. Simpelthen. Denne fetich er vel i og for sig i familie med latex-sex, da det, “looners”, som de hedder på engelsk, ofte tænder på er følelsen af ballonen mod deres hud. Duften af latex eller gummi. Bevægelserne, ballonen laver, når den pustes op og hvinende afluftes… Nogle brænder for at høre ballonen blive sprunget. Andre ikke. 

4) Agalmatofili
Tiltrækningen til en statue, mannequin eller ganske simpelt en træmand/-kvinde. Den fetich-udøvende drømmer enten om at figuren bliver levende, eller ønsker selv at være figuren. Uanset hvad er der en sexuel tiltrækning hos den levende til tingen.

5) Voksenbaby-syndrom
Om det er en sygdom eller en fetich må være op til andre at bedømme. I hvert fald er der visse mennesker, der tænder på at opføre sig som et barn: Iklæde sig bleer, drikke af sutteflaske og lade sig passe og pleje som en baby. Vigtigt er det dog at understrege, at det ikke har noget med pædofili at gøre, idet udøverne ikke tænder på børn, men på at opføre sig som dem.

Læs også: Dyresex-entusiast havde sex med ged

6) Heste-udklædningsfetishen
Den siger lidt sig selv, men er åbenbart meget udbredt, hvilket kommer til synes ved en Google-søgning (lad eventuelt være med det). Her tænder folket på at klæde sig ud som en hest - men grime, hale og hele pivtøjet og lade sig føre rundt i manegen som en hest.

7) Pseudo-nekrofili
Det er naturligvis strengt forbudt at have sex med lig. Men du må gerne have sex med en, der spiller død. Og det er der så nogle, der har. Tilmed lader “den døde” sig sænke i koldt vand eller på anden måde afkøles, så partneren får en, ja undskyld udtrykket, ægte nær-dødsoplevelse.

8) Fod fetichister 
Den har man måske hørt om før: Folk, der tænder på fødder. Men ifølge magasinet "Cosmopolitan" findes der spasteder i New York, hvor rigmænd betaler mellem 500 og 1.000 kroner for at slikke eller kærtegne kvindefødder.

Listen over absurde fetisher er lang og indeholder også folk, der tænder amputerede lemmer, bræk, prutter, træer, vold osv. osv. Måske kender du flere absurde fetisher?