Skandaler i Kongehuset

Intet kongehus i verden er foruden skandaler. Det samme gælder Kongehuset i Danmark og vi har samlet de mest opsigtsvækkende historier, som har ramt den royale familie.

Lige fra dengang Prins Henrik vendte Dronning Margrathe ryggen og krævede han blev udråbt til konge. Til Kronprins Frederik, der måtte tilkalde politiet, da han blev afvist på en australsk bar.

Der har også været en masse balade i medierne efter prins Joachim blev skilt fra Alexandra. Vi har prøvet at danne et øjeblik herunder.

De største skandaler i Kongehuset

Prins Henrik

Prins Henrik har fået nok og vender Danmark ryggen. Han har valgt at slå sig ned i det egyptiske ferieparadis Sharm El Sheikh, siger en ven af prinsegemalen.

Under et foredrag måtte Prins Joachim afvise et ondsindet rygter om sin far. Ifølge rygterne var Joachim bange for sin far, som havde voldelige tendenser.

Prins Henriks ultimative krav til Margrethe - Prinsen vil meget gerne begraves ved siden af sin hustru i Roskilde Domkirke, men det kræver dronningen gør en ting.

Grevinde Alexandra

Det er ikke småpenge, grevinde Alexadra kræver, hvis hun skal stille op til foredrag. Med en årsløn på over 2 millioner kroner vil for de fleste danskere nok mene, at der er rigeligt til dagen og vejen. Men det er tilsyneladende ikke nok for grevinden.

Grevinde Alexandra kæmpede med tårerne, men måtte til sidst overgive sig og brød grædende sammen offentligt. Livet som dansk grevinde er ikke kun fest og farver, afslørede Alexandra, da hun lod følelserne få frit løb.

Prins Joachim

Det er snart slut med at suge på lappen hos forældrene for de to prinsesønner Felix og Nikolai. Om få år skal Prins Joachims to sønner til at klare sig selv.

Flere uafklarede spørgsmål om grevindens liv florerer stadig. Utroskab og besøg i det jyske natteliv er nogle af de rygter, som har ramt grevinde Alexandra, da skilsmissen fra Prins Joachim blev officiel.

Dronning Margrathe

Dronning Margrethe åbner op om familiens nye situation, efter prins Henrik fik diagnosen demens

Kronprins Frederik

Prinsen blev afvist i døren af en besynderlig grund, men det ville den kommende regent ikke finde sig i. Kronprinsen vendte tilbage med syv politibetjente.

 

 

Dagens Gossip