Akut mangel på vinterdæk: Få dem skiftet inden det er for sent

Foto: Shutterstock

Autobranchen ser ind i en tid, hvor der kommer til at være mange på dæk i den kommende tid, lyder det fra salgschefen hos den danske dæk-kæmpe Nordisk Dæk Import til Motormagasinet.dk.

Indeholderaffiliate links

Det er sidste chance for at få vinterdæk på bilen. Frosten har meldt sin ankomst og der frost på ruden om morgenen. Har du derfor ikke fået skiftet til vinterdæk, så skal det gerne gøres hurtigst muligt.

En anden faktor der skal tages i betragtning er, at der henover vinteren kan komme akut mangel på vinterdæk til populære dæk størrelse. Det handler om at der er råvaremangel på stål og gummi, som gør at der ikke kan produceres så mange dæk, som nødvendigt.

Få skiftet til vinterdæk her

Ole Panitzsch, som har mere end 25 års erfaring inden for dæk og er salgschef hos Nordisk Dæk Import, siger følgende til motormagasinet: ” Vi ser en kæmpe vareknaphed, og jeg tror aldrig den har været så realistisk som den er lige nu. På grund af vores indsigt og tætte kontakt til leverandører er vi måske ikke så hårdt ramt som mindre importører er, men vi kunne godt have tænkt os at få et par tusind ekstra containere mere fra Østen, men har simpelthen ikke kunne få det. Det siger måske lidt om behovet for dæk hos os.”

Han siger yderligere at det kan få priserne til at stige henover vinteren, da udbuddet falder og efterspørgslen stiger.

Få skiftet til vinterdæk inden det er for sent

Det anbefales derfor at du får skiftet dine vinterdæk hurtigst muligt, både så du undgår at køre galt, men samtidig også spare en masse penge inden udbuddet falder.
 

Vi har gjort det hårde arbejde og fundet frem til hvor du kan finde de billigste vinterdæk på markedet i øjeblikket. Du kan nemlig finde dem på Autobulter.dk, hvor de sammenligner mellem en masse udbydere på markedet, og finder den bedste pris til din bil.

Du kan hertil lige nu også få foretaget hjulskift til en uhørt pris hos Autobutler, hvor du kan få skiftet hjul til sølle 199 kr. Du kan også få tilbud på nye dæk og dækskifte.

De har forhandlere og værksteder over hele landet, så der er ingen undskyldninger for at få skiftet til vinterdæk hurtigts muligt. Det eneste du skal sørge for, er at have dine vinterdæk med også sørger de for at de bliver monteret korrekt.

Bestil din tid til at få skiftet vinterdæk her

Læs også

El-prisen stiger med flere 1.000 kroner: Se hvor mange penge du kan spare på din el-regning

 

Dagens Gossip