Derfor er en firmafrokost en god investering på flere plan

Skrevet af Mikkel

03/04/2024
Foto : Pexels
Foto : Pexels

Dagens topnyheder

Som virksomhedsejer eller chef er du garanteret opsat på at skabe en så god og inkluderende arbejdsplads som muligt, og her er en lækker firmafrokost bestemt en investering, som du bør overveje.

Med en firmafrokost giver du ikke alene dine medarbejdere mulighed for at spise en god og nærende frokost hver dag. Det er også en investering i dine medarbejderes velvære, sammenhold og produktivitet. Hos Frokost+ leverer de frokostløsninger til alle typer af virksomheder. Med dem på holdet er du altid garanteret en sund, velsmagende og varieret firmafrokost. Læs med videre og bliv overbevist om, hvorfor du bør investere i en frokostordning til dit firma.

Giv energi til dine medarbejderes arbejdsdag

På de fleste arbejdspladser er en arbejdsdag 8 timer lang. Derfor er det også vigtigt, at dine medarbejdere får noget ordentligt at spise, så de kan levere et godt stykke arbejde dagen igennem. Hos Frokost+ har du mulighed for at tilpasse din firmafrokostordning til virksomheden, så den passer til lige netop dine medarbejdere og deres ønsker. Det er nemlig vigtigt, at du vælger en menu, som alle vil sætte pris på, uanset om de for eksempel spiser kød eller ej.

Det er sjældent muligt at tilfredsstille alle fuldt ud, da alle jo har forskellige smagspræferencer. Men med en frokostordning til firmaer fra Frokost+ har du en oplagt mulighed for at komme tæt på. Her finder du blandt andet følgende til firmafrokost-menuen:

  • Varme retter

  • Kolde retter

  • Salater

  • Pålæg

  • Brød

  • Desserter

Du har også mulighed for at tage hensyn til både allergier og andre former for restriktioner. Derfor laver Frokost+ også lækker mad, der er laktosefrit, vegetarisk eller uden svinekød.

Når du derfor gerne vil sikre dig, at dine medarbejdere har energi til hele dagen, er Frokost+ et sublimt valg til levering af firmafrokosten.

Lokal tilgængelighed

Det er altid rart med et firma, der er tæt på arbejdspladsen, hvis de skal levere frokostordninger til virksomheder. På den måde kan cateringfirmaet hurtigt være fremme med maden. Det hjælper også med at holde transporttiden på et minimum, så frokosten kan serveres hurtigere efter tilberedelse.

Frokost+ er beliggende i Aarhus, og herfra dækker de hele Østjylland. Hvis din virksomheds arbejdsplads ligger i nærområdet, er Frokost+ derfor et oplagt valg.

Et socialt indslag i hverdagen

De fleste af os tilbringer størstedelen af hverdagens vågne timer på arbejdspladsen, og derfor er det gode forhold til kollegaerne en absolut vigtig ting. Med en frokostordning til virksomheder mødes dine ansatte over en lækker frokost hver dag, og betydningen af et samlingspunkt som dette er ikke at undervurdere!

En lækker firmafrokost er derfor både godt for dine ansattes sundhed og velvære, men det giver også et dagligt, socialt samlingspunkt, som kan give rigtig meget.