Gennembrud inden for hårvækst: Sådan får du langt hår hurtigt

webmaster

365 uger siden

|

18/07/2017
Er du en kvinde og lider af sparsom hårvækst og slidt hår, har du måske længe ærgret dig over, at der ikke er noget der hjælper, ligegyldigt hvad du prøver? Nu har videnskaben måske et gennembrud i hårpleje.

Dagens topnyheder

En gruppe engelske forskere og farmaceuter har nemlig fundet sammen for at kombinere visse næringsstoffer, som supplementærer hinanden. Ved en speciel sammensætning af ingredienser og dosering af disse har man udviklet det danske produkt, HairLust.

I blandt disse ingredienser er de almenkendte B-vitaminer og andre, som medvirker til, at catagene fasen forkortes og telogene fasen forlænges i hårets vækstcyklus. Stamcellerne i håret får derved aktiveret ny og vedvarende hårvækst, så håret vokser hurtigere.

Ved at tage HairLust hår piller eller HairLust vingummi vitaminer forøges celledelingen efter håret er gået ind i telogene fasen, også kendt som hvile fasen. Dette vil sikre en øget formation af nye hår, så man vil opleve tykkere hår samt hurtigere hårvækst. 

Køb produkterne fra HairLust her.

Sikkert og naturligt

I kampen om at udvikle et produkt, som kan øge hårvæksten, har HairLust lanceret en serie produkter til både kvinder og mænd. Produkterne er formuleret i samarbejde med førende eksperter indenfor hårpleje og udelukkende baseret på naturlige ingredienser.

Effekten af HairLust er klinisk testet i England og har allerede hentet gode anmeldelser på Facebook, TrustPilot og hjemmesiden.

Hårtab hos kvinder er almindeligt

Det er meget almindelig for kvinder i alle aldre at håret udtynder. Tyndt hår er derfor ikke kun et problem hos mænd, men også hos kvinder. De fleste mødre kan nikke genkende til hårtab efter graviditet, og produkter fra HairLust er velegnet til denne målgruppe. Læs om årsager og behandlinger om hårtab hos kvinder i denne artikel.

Forskellen mellem HairLust og SugarBearHair

Der findes andre produkter på markedet for sundere hår og øget hårvækst, heriblandt det amerikanske brand SugarBearHair, som er kendetegnet ved deres blå vingummibamser. SugarBearHair er dog ikke lovligt i Danmark på grund af overtrædelser af Fødevarestyrelsens regler for kosttilskud. Det skyldes en overdosis af vitaminet biotin, hvorfor SugarBearHair har været nødsaget til at stoppe deres danske salg.

HairLust Hair Gummies minder om SugarBearHair og består også af vingummi vitaminer, som giver sundere hår og øget hårvækst. Formularen i HairLust adskiller sig især ved antallet af ingredienser, som supplementærer hinanden på effektiv vis. 

HairLust kan forhandles online og i udvalgte saloner i Skandinavien.