Toptutors slår rekord i Løvens Hule

Skrevet af Mikkel

25/02/2024
Pressebillede
Pressebillede
I Løvens Hule solgte de unge iværksættere kun 3% af Toptutors og fik en stor investering på 300.000 kr. fra Nikolaj og Tahir altså Løverne fik kun 1,5% hver . Aldrig er det sket før, at Løverne går hjem med så få procenter!

Mest læste i dag

Pressemeddelelse TopTutors

Stor investering på 300.000 kr. i sidste øjeblik !

4 ud af 5 Løver var ude på grund af den tårnhøje værdiansættelse på 15 millioner kroner, men pludselig spørger Nikolaj, om han må genåbne det hele. Det skaber en masse drama i studiet, som ikke vises på TV. Produceren gav dog grønt lys, og efter en lang forhandling mellem iværksætterne og Løverne lander værdiansættelsen på hele 10 millioner kroner.

Alt for mange trives ikke i den danske folkeskole!

13% af skole børn i Danmark består ikke folkeskolens afgangsprøve i dansk eller matematik. På Lolland er det hele 19,6%, og i Gentofte er det blot 1,3%. Hasan El Youssef er selv fra Lolland Falster , og finder det chokerende, at der er så stor geografisk ulighed i Danmark.

Havde det selv svært i skolen, og nu hjælper de tusindvis af elever !

Den ene iværksætter kæmpede selv i skolen som barn, og det var så slemt , at studievejlederen sagde: “du bør ikke tage videre på gymnasiet”.

“Idéen til Toptutors startede,da jeg fortalte Hasan, hvor bagud jeg var i skolen som barn. Men så fik jeg en inspirerende underviser, som hjalp mig med at finde skoleglæden. Jeg kom videre gymnasiet , og der blev jeg endda superstudent,”
Elmar Jóhannsson

Det vigtigste for Toptutors er dog ikke karakterer, men at deres elever opbygger mere selvtillid og motivation. Meget videnskab tyder nemlig på, at elever der trives også klarer sig bedre fagligt.

Nogle af os har haft en underviser, som vi er utrolig taknemlige for En der har gjort en kæmpe forskel for, hvor vi er i dag. Det er præcis det, vi ønsker, at alle elever skal opleve
Hasan El Youssef

Danmarks førende platform for online lektiehjælp

På kun 3 år har Hasan og Elmar formået at bygge Danmarks største platform for online lektiehjælp med over 600 undervisere i hele landet.

Toptutors er kort fortalt et koncept, hvor man mødes digitalt med sin tutor.

Fordelen med vores koncept er, at man kan få den bedste underviser i stedet for at nøjes med den, der bor tættest på
Elmar Jóhannsson

Lektiehjælp: Et voksende fænomen

For et årti siden var privat lektiehjælp et nyt fænomen i Danmark, men i dag har 1 ud af 12 elever i Danmark modtaget privatlektiehjælp. På trods af at lektiehjælp er vækstet i de seneste år, så er det stadig primært et fænomen i Hovedstaden, hvor 13,4 % af børn har fået lektiehjælp, mens det blot er 3,6% i Nordjylland.

Det håber Hasan, at væksten i online lektiehjælp vil ændre på:

De fleste undervisere læser på universitet e t i en af storbyerne , og derfor er der mange børnefamilier, som slet ikke ved at lektiehjælp findes. Nu når online lektiehjælp vinder frem, så kan alle få adgang til lektiehjælp ligemeget hvor man bor.
Hasan El Youssef

Det forventes at online lektiehjælp vil vokse med 14,7% om året mellem 2022 og 2030, og at markedet vil være 23 milliarder dollars i 2030.