Sportstøj fremstillet med avanceret teknologi

Sportstøj har længe haft en plads på den danske modescene, hvor det er en af de helt store tendenser. Den danske producent af golftøj Backtee fremstiller kvalitetstøj med brug af en avanceret teknologi.

Den danske virksomhed Backtee har lavet golftøj siden 1994 og har siden da haft stor fokus på den gode kvalitet. Det betyder også, at virksomheden gennem de seneste 23 år har brug energien på at fremstille det bedst muligt tøj til den fornemme sportsgren.

Tøjet der skal passe til alle forhold 

Golf er en udendørs sport, og det skal tøjet derfor også kunne holde til. Derfor designer Backtee funktionsdygtigt golftøj, der er tilpasset alle vejrforhold, så sportsudøverne altid kan yde deres bedste lige meget om det sner eller er fuldt solskin.  

Der er altid fokus på lækkert tøj fra Backtee med  gennemtænkte detaljer, funktionalitet og virksomhedens passion for golf og design skinner igennem i de forskellige kollektioner.

Nyeste teknologi sikre den gode præstation

Backtee er passionerede, når det kommer til den teknologiske udvikling af de materialer tøjet fremstilles af. Virksomheden har gennem innovativ udvikling sikret, at golfspilleren både kan koncentere sig om spillet samt føle sig komfortabel. De forskellige styles har forskellige egenskaber alt efter, hvilken funktion de har, når spillerne er ude på banen. De er derfor specialudviklet til det danske skiftende vejr.

Tøjet er fremstillet i et vindtæt materiale, der beskytter effektivt mod den kolde vind og sammen med det stilsikre design, så er der sikret maksimal bevægelsesfrihed, komfort og åndbarhed. Det samme er gældende for hvis der er højt solskin. Her har virksomheden brugt den nyeste teknologi inden for funktionsdygtige materialer, der er med til at tøjet holder atleten afkølet og tør i varmen. Materialet gør det samme i det kolde vejr, hvor det tekniske materiale holder fugt væk fra kroppen og de flere lag sikrer den optimale præsentationstemperatur. Sidst er materialet vandafvisende, og det er med til at holde regnen ude, mens kroppen fortsat kan ånde og have det godt.

Hovedsponsorer af Made in Denmark

Det danske brand er udover deres teknologiske overlegenhed stolte over at præsentere nyheden med, at de er officielle leverandører af golftøj til Made of Denmark. Her har virksomheden specialdesignet og produceret alt tøjet til de 1500 atleter, der er med i turneringen. Tøjet er holdt i de danske røde og hvide farver, og der er i produktionen lagt vægt på synlighed og adskillelse af tilskuere og officials. Kollektionen lever op til mærkets normale høje standard og er High performance golftøj, der passer til turneringen.

Design er i højsædet

Selvom Backtee har stor fokus på teknologien og performance aspektet af tøjet, så glemmer de ikke, at designet også har en stor indflydelse. Tøjet er derfor designet med nutidens mode og tendenser i øje, og det betyder også, at golfspillerne altid tænker på flotte snit, detaljer og farvesammensætning. Sportstøj har fået en plads på den danske modescene over de sidste år, og det afspejler sig også i de nyeste kollektioner. Der er selvfølgelig nogle klassiske elementer, der skal passe til den meget klassiske og traditionelle sport, men det kommer de godt udenom på en nymoderne vis. 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip