10 ting vi glemmer at takke vores bedste venner for

Livet er ikke værd at leve uden venner. Hver dag gør de livet til et lidt bedre og sjovere sted at være. Men hvornår har du sidst takket din bedste ven?

Det spørgsmål stiller bloggeren Bre Betarie på sitet thoughtcatalog.com, og hun har lavet en liste med ting, som hun én gang for alle vil takke sine bedste venner for:

Tak for at være der for mig, selv når det er ubelejligligt

- Jeg ved, at jeg kan ringe til dig klokken to om natten, og du skynder dig for at være hos mig.

Læs også: Ikke af de grunde du tror: Derfor bliver du afvist af dine venner, når de bliver forældre

Tak for at få mig sikkert hjem

- Når vi alle går ud, føler jeg mig sikker sammen med jer. Uanset hvor meget jeg har drukket, ved jeg, at I er hos mig. Jeg ved, at når natten ender, ender jeg på en eller anden måde med at komme i seng et sikkert sted.

Tak for at gøre et stort nummer ud af min fødselsdag

- Efterhånden som vi bliver ældre, føles fødselsdage mindre vigtige og overflødige, men ikke når jeg er sammen med jer.

Tak for ikke at lade mig sende fuldemands-sms'er

- For alle de gange I har taget min telefon, har I reddet mig fra mange morgener, som ellers ville have været fyldt med undskyldninger i stedet for brunch.

Tak for at hjælpe mig ud af min skal

- Jeg ved, at jeg kan virke som en kælling, der ikke har brug for venner, så tak for vedholdende at forsøge at få en plads i mit liv.

Læs også: Udsæt din fyr for testen: Her er 21 tegn på, at du har den perfekte kæreste

Tak for at sige sandheden om mit hår

- Jeg elsker at vide, at jeg kan spørge om din mening om hvad som helst, og at du vil være ærlig og ikke bare fylde mig med lort.

Tak for at minde mig om møder

- For alle de gange I har mindet mig om at komme i bad, fordi jeg har mit livs vigtigste møde om 20 minutter - det elsker jeg jer for.

Tak for at huske tamponer, når jeg glemmer det

- Det hjælper også, at vores menstruation er synkroniseret, så de lige minder mig om, hvornår den røde kælling kommer igen.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Tak for at tørre mine tårer

- Nogle gange er livet noget lort. Men det er meget mindre lortet med dig ved siden af mig, der fortæller mig, at det hele nok skal ordne sig.

Tak fordi du er glad på mine vegne

- Du er aldrig jaloux over ting, som jeg har knoklet for. Faktisk virker det nogle gange som om, at du er mere begejstret end mig.

 

Dagens Gossip