15 ting mænd ville ønske, alle kvinder vidste om parforhold

Mænd er ikke tankelæsere, overfladiske idioter eller sexhungrende røvhuller. I hvert fald ikke hvis man spørger mænd.

Brugerne på hjemmesiden Reddit har samlet en lang række råd for, hvad mænd ville ønske, alle kvinder vidste om parforhold.

1. Gør begge parter glade.
Lav ikke regler, lav aftaler.

2. Det er vigtigt at være kærlig.
Nyd hinanden og udtryk din glæde. Par, der bliver sammen, har langt flere små lykkelige øjeblikke i løbet af dagen (at sige goddag, kys, en berøring på skulderen, et smil, et kompliment) i forhold til par, der ikke bor sammen. Og så er det bare rart.

3. Gå i seng, hvis du er vred.
Det værste råd er, at man ikke skal gå i seng, når man er sur på hinanden. Det er en kæmpe fejl.

Da jeg fik lyst til at blive gift, var mit forhold ikke perfekt, og jeg satte alt ind for at ordne det. Men det første jeg lærte var, at det er bedre at gå i seng, når man er vred - i stedet for at blive oppe og forsøge at løse et problem, når man er træt, sur og søvnig.

To mennesker, der forsøger at løse en konflikt, når de er trætte og irritable, har større mulighed for at gøre alting værre. De fleste tænker mere klart, når de har sovet. Faktisk, så er søvn oftest det, man har aller mest brug for. Sandsynligheden, for at vågne op og være vred, er meget lille, og så kan man tale meget mere rationelt og løse problemet med sin partner, nu hvor I begge er udhvilede.

Læs også: 10 nemme måde at genkende løgnere

4. Husk disse fire ting.
1. Hvis en fyr ikke har inviteret dig ud, betyder det ikke, at han ikke er interesseret. Der kan være mange årsager til, at han ikke har gjort det; som regel ved han han simpelthen ikke, om hans interesse er gengældt.

Hvis du er helt tilfreds med at date og have forhold, som du kommer ind i, fordi du læner dig tilbage, slapper af og venter på, at fyren kommer til dig, så bliv endelig ved med det, hvis du synes, det virker. Men du bør også huske, at det er en løsning at invitere fyren ud.

2. Tro aldrig på,​​ at de fleste fyre bare er interesserede i tilfældig sex, og at der er mangel på fyre, der gerne vil have et rigtigt forhold. Mange kvinder får den opfattelse, fordi de kun tager de fyre i betragtning, der ubesværet kan henvende sig til dem og forføre dem på en bar. Men måske er det mere sandsynligt, at det er din generte ven, som er bange for at invitere dig ud, som i virkeligheden gerne vil i et forhold med dig. Det er fint nok, hvis du ikke er tiltrukket af ham, men tro ikke, at fyre, der er interesserede i et parforhold, er sjældne.

3. Hvis du gennem tiden dater en masse fyre, der viser sig at være røvhuller, så spørg ikke dig selv: “Hvorfor er røvhuller tiltrukket af mig?” - spørg i stedet: “Hvorfor er jeg tiltrukket af røvhuller?

4. Det er helt fint at have tilfældig sex, hvis du har lyst, men du skal aldrig tro, at du kan bruge sex til at få en fyr ind i et forhold, som han ikke vil være i. Hvis du ender med at blive såret over, at den tilfældige sex ikke har virket, så burde du måske ikke have den til at starte med.

5. Mænd er også mennesker.
Mænd er mennesker, der har de samme følelser, som dig. Vi er bare mindre tilbøjelige til at vise vores følelser. En masse af kvinder er uforstående over for dette, tænker "Bare åben op! Jeg kan lide det, når fyrene åbner op og fortæller om deres følelser!” Men det kan være svært at gøre som mand. Tonsvis af fyre har erfaringer i at gøre netop dette, for derefter at finde ud af, at kvinden har mistet interessen. For når en stor del af mandens seksuelle tiltrækningskraft kommer fra hans styrke og selvtillid, så virker han slet ikke så stærk og sikker, som kvinden gik rundt og troede. Så det kan helt sikkert have en negativ virkning, hvis det gøres forkert.

Læs også: 10 gode vaner i et lykkeligt parforhold

6. Starten på en sikker katastrofe.
Hvis en mand siger, at han ikke ønsker et forhold, så ombestemmer han sig ikke, hvis du har sex med ham.

7. Når du skal vælge din partner.
Et godt råd er, at hvis du vil slå dig ned med en partner, så vælg én, der er mindre attraktiv, end hvad du foretrækker. Tag aldrig en partner, der behandler dig, som om han eller hun er mere værd en dig - og det gælder for både mænd og kvinder.

8. Snak er overflødigt.
Hans handlinger taler højere end hans ord. Hvis han behandler dig dårligt, bør "Jeg elsker dig" ikke gøre nogen forskel.

Læs også: 17 små ting, attraktive mænd gør anderledes

9. Mænd er ikke udstyrede med følelsessensorer.
Du er nødt til at udtrykke dine forventninger klart. Der er ikke noget mere frustrerende end en partner, som er vred eller fornærmet over, at dit-og-dat ikke blev gjort på grund af en skjult hentydning.

10. Lær at være følelsesmæssigt intelligent.
Fortæl mig, hvad du vil, ikke hvad der er galt.

Med andre ord skal man udvikle, hvad man kunne kalde følelsesmæssig intelligens. Altså evnen til at identificere, vurdere og styre sine følelser. Dette er 10 gange vigtigere end IQ og udseende. Jeg har ikke noget imod stærke følelser. Jeg har bare ingen tålmodighed mere for skyld, anklager eller "stacking" (når man bringer tidligere diskussioner og problematikker op), eller når det forventes, at man er tankelæser.

Fortæl mig, hvad du vil - ikke hvad der er galt. Du vil blive overrasket over, hvordan jeg reagerer og giver dig det, du vil have.

Bare. Hold. Op. Med. At. Brokke. Dig.

Læs også: 14 tegn på du er en gammel sjæl

11. Lad ikke din vrede få dig til at behandle ham dårligt.
Det bedste råd til et parforhold, jeg nogensinde har fået, var: Du bør aldrig behandle din partner værre, end du ville behandle en komplet fremmed. Hvis du tænker på, hvordan fremmede får dig til at ændre dine ord eller handlinger, så skal du tage dig meget mere af din partners tanker, meninger og rette dig ind efter disse.

12. Kommunikér.
Tal. Fortæl, hvad du føler. Fortæl, hvad du ønsker. Tal om, hvad han ønsker. Tal om alt.

Hvis man gør diskussionen åben og ærlig, så vil der aldrig være ubehagelige overraskelser.

13. Drop dit store ego.
Du er ikke en dyrebar blomst, som en mand har fået til opgave at værne om. Vær ansvarlig og forsøg at være den bedste version af dig selv, som du kan være. Alternativt er det ikke din opgave at tage sig af en mand. I er begge voksne, der vælger at være sammen. Dette betyder, at I hver især bringe noget værdifuldt ind i forholdet (mange ting virkelig). Jeres forhold skal være til gavn for begge parter.

Vær venner. Hvis I ikke kan tale om alt og arbejde jer gennem problemer som venner, så har I ingen chance for at klare den som par.

Læs også: 17 løgne vores forældre fortalte os

14. Forvent ikke, at din mand skal være alt i din verden.
Du skal ikke behandle din kæreste, som om han er Gud. Hvilket betyder, lad ikke som om han har svarene til alle spørgsmål i dit liv - bare for så at blive vred på ham, når han ikke har dem.

15. Lad være med at lægge for meget i vores skrevne ord.
Beskeder fra mænd i SMS’er og på nettet sender nogle forfærdelige signaler. Mange bruger et “lol” eller emoticons som en måde at løsne spændingen, fordi ord kan virke ufølsomme og ondskabsfulde. Vær sød, og lad være med at antage, at vi er sure på grund af vores måde at skrive på.

 

Dagens Gossip