3 gode grunde: Mænd der tager opvasken har et bedre sexliv

Foto: Shutterstock

​Som mand kan det være en rigtig god idé at tage del i de huslige pligter. Ofte vil det nemlig føre til flere aktiviteter i soveværelset.

Denne artikel indeholder affiliate links

I samarbejde med Mathilde Mackowski, stifter af Danmarks største forhandler af sexlegetøj, Sinful.dk, giver vi derfor 3 gode grunde til, at mænd skal hjælpe lidt mere til derhjemme. 

Er du kvinde, og læser med, så vis denne artikel til din kæreste. 

1. Mere arbejde til mænd giver mere sex
Mænd som bruger flere timer på huslige pligter, har mere sex end de mænd, som ikke bidrager særligt meget til husholdningen. Sådan står der i en rapport fra det britiske Ligestillingsministerium, skriver Daily Mail. 

Ifølge Sociolog og professor Amanda Miller fra University of Indianapolis, så skyldes dette at ”retfærdighed” i et forhold er blevet vigtigere end tidligere, og kvinder føler en højere lyst til at dyrke sex med deres mand, hvis han tager del i det huslige arbejde. 

Forklaringen ligger i vores urinstinkter. En mand som hjælper kvinden er genetisk en god livspartner, hvilket sætter gang i kvindens lyst til manden.  

2. Det giver følelsen af at skabe noget sammen
Det er også vigtigt at manden hjælper til derhjemme af en anden grund. Det er nemlig et tegn på, at manden har lyst til at skabe noget sammen med sin kvinde. 

Sådan forklarer den norske sexolog, Bianca Schmidt, til VG Nyheder. 

Når vi har lyst til at skabe noget sammen, fordi vi engagerer os i forholdet, så vil det også føre til mere sex, da der opstår et helt særligt bånd mellem to mennesker. 

3. Køkkenbordet kan bruges til mere end madlavning
Hvis der kommer mere fokus på at udføre de huslige pligter, som eksempelvis opvasken, så vil der også åbne sig nye muligheder for at eksperimentere mere. 

Sex på køkkenbordet, eller henover opvaskemaskinen, er nemlig en god variation til soveværelset.

Faktisk har over 60 % (i en spørgerunde af 1.167 personer over 18 år) haft, eller vil gerne have, sex i køkkenet. Det viser en undersøgelse lavet af A&B Analyse for Bolius.

Tag derfor køkkenet i gang på en ny måde, næste gang der er rengøring på programmet.

Vær klar til sex under rengøring
Når tiden er kommet til opvasken, og andre små huslige pligter, er det muligt at være klar med det samme, når sexlysten melder sig. 

Mathilde Mackowski, stifter af Sinful.dk, forklarer, hvordan et simpelt trick kan sætte fart på lysten:

”Vibrator-ægget LELO Lyla 2 passer perfekt ind som overraskelsesmoment, hvis de huslige pligter skal være sjove. Jeg foreslår, at manden kan have styringen over vibratoren under en, måske for ham, kedelig opvask. Her kan det blive sjovere at hjælpe til, hvis han på samme tid har mulighed for at styre sin kvindes nydelse på afstand via et vibrerende æg”

 

 

Dagens Gossip