5 gode grunde: Derfor skal du være mere nøgen

Denne artikel indeholder affiliate links

Faktisk er det så godt for dig, at du både har fordele ved at sove nøgen, men også af at være nøgen, når du bevæger dig rundt i hverdagen.

I samarbejde med Danmarks største forhandler af sexlegetøj Sinful.dk, giver vi dig derfor 5 helt klare grunde til at smide tøjet lidt mere.

Her er fordelene ved at smide tøjet

1. Du sætter forbrændingen i gang

Når du sover nøgen, falder din kropstemperatur helt  automatisk, fordi det bliver koldere. Og når det bliver koldere, skal kroppen bruge ekstra mange kalorier på at holde varmen.

Dermed sætter du ekstra gang i forbrændingen i løbet af natten.

2. Når du er nøgen, får du det bedre med din egen krop

Sexolog Yazmin Fox fra sexologiskolen.dk forklarer hvorfor:

”Det er sundt for os at bevæge os nøgne rundt engang imellem. Det giver os oplevelsen af at acceptere hele vores krop, uanset om det er vores runde former, numsen, brysterne, eller de ædlere dele, som du skal lære at have det bedre med”.

Du kan med rette ord kalde det en form for kærlighedserklæring til hele kroppen, når du spankulerer nøgen rundt.

3. Du får lyst til at have sex med lyset tændt

Jo mere nøgen du er, jo mere tør du seksuelt. Yazmin Fox forklarer igen:

”Når du lærer at have det godt med at være nøgen, og dermed din egen krop, så får du også mere selvaccept og en bedre kropsfølelse. Og netop dette, vil give et mere frit sexliv, hvor du tør have sex med lyset tændt”.

4. Dine kønsorganer vil elske dig for det

Det er super sundt at sove eller bevæge sig uden boxershorts eller stramme trusser.

For mænd gør det, at testiklerne kommer væk fra kroppen, så de bliver kølet af og får mere luft. Det vil medføre en bedre sædkvalitet. Og hos kvinderne, betyder det, at underlivet får luft, hvilket kan modvirke eventuelle svampeinfektioner.

5. Du har nemmere adgang til fantastisk sex

Når du er mere nøgen med din kæreste, vil det også betyde, at der kan komme mere sex på programmet.

Stifter af Sinful, Mathilde Mackowski, forklarer, hvordan du kan udnytte den intime situation med din kæreste:

”Min erfaring er, at sover man hud mod hud, så bliver man tættere med sin partner og får mere lyst til hinanden. Men for at sætte endnu mere gang i den gode følelse af hud mod hud, kan man starte med en massage inden man går i gang med at dyrke sex. Her kan man bruge en god massageolie for gøre oplevelsen endnu bedre” slutter Mathilde Mackowski af.

Der er altså god grund til at smide tøjet lidt mere, og både sove nøgen, men også vandrer mere nøgen rundt, når situationen tillader det.

 

 

 

Dagens Gossip