5 hemmeligheder mænd har for kvinder

Din mand vil aldrig fortælle dig det, men han tænker det ofte.

Kvinder snakker og snakker, mens mænd er lidt mere tilbageholdende på det punkt. Det falder ofte hunkønsvæsener lidt nemmere at sætte ord på deres følelser og behov, end det gør for mænd, der er mere tilbøjelige til at holde tankerne for sig selv.

Det gælder som regel også i parforhold, hvor alt det usagte nemt kan blive en tikkende bombe, som truer med at springe fundamentet. Hvis du synes, at din mand er svær at tyde, så er du formentlig ikke alene.

Læs også: 6 tegn på du er en meget sensitiv person

Her er fem hemmeligheder, som mænd typisk har for deres kvinder:

1. Han har brug for, at du får ham til at føle sig stor og stærk. Mænd vil gerne være maskuline, og de ser gerne, at kvinder bliver imponeret over deres styrke. Det er et spørgsmål om deres selvværd, og derfor skal kvinden huske at give komplimenter, når manden bruger sin råstyrke og fx løfter noget tungt, som hun ikke selv kan bære, eller når han viser “mod" ved at følge en stor edderkop udenfor.

Læs også10 tegn på at han er helt perfekt for dig

2. Han synes ikke, du ser tyk ud i den kjole, men for ham ser alle kjolerne bare ens ud. Hvis mænd ikke ved, hvad de skal svare, og tøver, når kvinder vil have ren besked om den røde eller den blå kjole, de netop har poseret i, så er det, fordi mand ikke er vant til at lægge mærke til små detaljer. Tommelfingerreglen er, at hvis han har giftet sig med dig, så synes han, du er smuk. Så hans bedste bud er, at du bare hopper i den kjole, der er rareste at have på.

3. Han har bestemte sexuelle fantasier. Det kan være rigtig svært for mænd at åbne op om deres ønsker og fantasier i sengen, selvom de gerne vil involvere deres partner i drømmene. Kvinden kan hjælpe manden på vej med at fortælle om en af sine egne fantasier, hvilket måske kan opfordre ham til at gøre det samme.

Læs ogsåNy forskning: Så ofte skal du gå i bad

4. Han ville ønske, at du nogen gange bare ville tie stille. Det er svært for mænd at multitaske, og det udmatter mænd, når deres kvinde taler konstant. Sørg for at give ham tid til at falde ned, når han f.eks. kommer hjem fra arbejde og bare gerne vil slappe af uden at skulle forholde sig til din evige småsnak om alverdens oplevelser i løbet af dagen.

5. Han vil ikke have, at du gør alt det hårde arbejde. Det kan være svært for mænd at finde ud af, hvad der forventes af dem i en tid, hvor de ikke længere bare skal gå på jagt og komme hjem med mad til familien. Han vil også gerne gøre nogle af de sure pligter, så du ikke føler, at du trækker hele læsset. I kan sagtens deles om opgaverne, han behøver ikke tage alle de traditionelle mandepligter, og I kan også være fælles om tingene.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip