5 mærkelige ting der sker med din vagina, når du holder op med at dyrke sex

Nej, du vokser ikke sammen, men nummer 2 er ret skummel.

At sex er en sund aktivitet for kroppen, er set i efterhånden talløse undersøgelse.

Det gør søvnen bedre, reducerer stress, forbrænder kalorier og gør generelt folk i bedre humør. Men hvad sker der, hvis man fra den ene dag til den anden holder op?Ifører sig kyskhedsbæltet og takker nej til en omgang på lagenerne?

Der sker faktisk flere interessante ting med en kvindes vagina, når hun holder op med at dyrke elskov.. 

Her er et udpluk.

1. Nej, den bliver ikke strammere
Det kan føles som om, skeden bliver strammere efter en periode i cølibat. Men faktisk har det mere med manglende komfort eller opstemthed at gøre.

I sig selv gør det ikke musklerne mere stramme at afstå fra sex i en periode.

2. Det tager længere tid at få orgasme
Denne bivirkning ved afholdenhed kan måske skyldes en psykologisk påvirkning. Man frygter simpelthen at give slip og lade sig selv give sig hen.

Læs også: 6 ting du aldrig må gøre ved din vagina

Det betyder ikke, at en pause fra lagengymnastikken er en dårlig idé. Men man skal måske arbejde lidt hårdere på at nå klimaks, når man skal i gang igen.

3. Reaktionen på sex ændrer sig
Efter en pause fra livets mere amorøse aspekter vil man opleve en ændring i ens reaktion på sex. Studier tyder på, at kvinder, som fornyligt har brugt en vibrator, har mere lyst til og interesse for sex, bliver vådere i skeden, har større sandsynlighed for orgasme og tilfredsstillelse.

Der kan muligvis give en - omend midlertidig - ændring i ens seksuelle funktioner at holde sig fra den fysiske kærlighed i en periode.

4. Du kan få flere menstruationssmerter
Et fravalg af sex kan give flere kramper i livmoderen under menstruation. Orgasmer har en smertelindrende effekt på kroppen.

Læs også: Dette sker med din krop, hvis du stopper med at have sex

Jævnlig onani og/eller sex kan være med til at lindre smerter ved menstruation.

5. Skeden bliver tør
Seksuel opstemthed hjælper vaginaen med at fugte sig selv. Derfor kan det være en god idé at få lidt hjælp med på vejen af glidecreme, når man går i gang igen.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip