56-årig mand klagede over smerter i nakken: Da lægerne så røntgenbillederne, blev de lamslået

Foto: Swns/Polfoto

En 56-årig mand klagede over ubegribelige smerter i armene fødderne og nakken. Lægerne kunne ikke umiddelbart ikke finde forklaringen - men så ser de røntgenbillederne.

56-årige Badrilal Meena fra byen Kota, Indien gik på hospitalet og klagede over ufattelige smerter fra nakken, armene og benene. 

Lægerne på Asian Institute of Medical Sciences i byen Fariabad kunne umiddelbart ikke forklare eller forstå, hvor mandens smerter kom fra - lige indtil de så røntgenbillederne, skriver The Sun. 

Skanningen viste nemlig, at den 56-årige mand havde stukket over 75 små metalsøm ind i kroppen, så de sad lige under huden. 

Selv afviste manden, at han selv skulle stå bag sin egen pine, og hævede at han ikke anede, hvordan at hans krop var blevet fyldt med metal. 

Den 56-årige mand var i slem forfatning, da han ankom på hospitalet. Foto: Swns/Polfoto

Men lægerne mener, at manden er psykisk syg og lider af skizofreni i en sådan grad, at han ikke selv ved, at han har påført sig selv skade.

For siden Badrilals første undersøgelse, er antallet af metalsøm  steget med 75 nye søm, så der i alt sad 150 søm i hans krop. 

Men familien afviser, at faderen selv har påført sig smerten.  

Læs også

Skolelæreren Christian smadret til uigenkendelighed: Da han fandt gerningsmanden på Facebook, gik sandheden op for ham

- De sidste fire måneder har vi været på flere hospitaler og håbet, at min far kunne få den rette behandling. At der pludselig er kommet flere søm ind i hans krop er meget skræmmende, siger mandens søn Rajendra Meena til The Sun. 

Røntgenbilledet tog vejret fra lægerne. Foto: Swns/Polfoto

Manden havde i alt 150 små metalsplinter i kroppen. Foto: Swns/Polfoto

Lægerne måtte forsigtigt fjerne de små metalsplinter fra mandens hals, og i første omgang har lægerne fjernet 91 små metalsøm, og nogle af sømmene var så rustne, at lægerne vurderer, at de har siddet i mandens krop i cirka et halvt år. 

Lægerne kunne i første omgang fjerne 91 søm fra manden hals. Foto: Swns/Polfoto

- Det var en meget vanskelig operation. Nogle af metalstængerne sad dybt fast i hans luftrør, spiserøret og halspulsåren, der forbinder ilten til hjernen, siger kirurgen Lalit Mohan Parashar, der stod bag operationen.

Læs også

Sarahs 3-årige datter klagede over ondt i benene: Men så opdagede lægen den livsfarlige sandhed

I dag takker familien lægerne for deres flotte indsats, og Badrilal har siden fået det meget bedre. 

36-årig mand forvist til sofaen efter vildt skænderi: Da konen næste morgen går ind i stuen, bliver hun forfærdet

 

Dagens Gossip