6 råd mod impotens

PA

372 uger siden

|

01/06/2017

Dagens topnyheder

Studier viser, at over halvdelen af alle mænd på et tidspunkt i deres liv oplever problemer med impotens (erektil dysfunktion). Der findes dog en masse råd om kost og livsstil man kan holde sig til for at behandle og forebygge problemer med rejsning. I denne artikel har vi samlet de 6 bedste råd mod impotens, der ikke på forhånd er kendt af alle og enhver.

 

1. Ginseng

 

Ginseng (også kendt som urte-viagra) er en naturlig planterod, der gennem mange år er blevet anvendt som naturmiddel mod impotens. Undersøgelser har gang på gang påvist den positive effekt fra rød ginseng, der blev givet i en dosis på 600 mg til 1.000 mg 3 gange om dagen.

 

2. Kanel

 

Kanel (Cinnamomum zeylanicum) er et krydderi, som oftest forbindes med desserter. Undersøgelser viser dog, at kanel ikke bare er et krydderi med en god smag, men derimod også en aktiv spiller i bekæmpelsen af erektil dysfunktion. Fælles for mange af de mænd som søger behandling mod impotens er, at de også lider af type 2 diabetes. Kanels aktive virkning til forebyggelse og behandling af diabetes gør deraf også krydderiet egnet som naturmiddel mod impotens.

 

3. L-Arginine

 

Dette er en aminosyre, som naturligt findes i kroppen. L-Arginine fremmer effektivt produktionen af nitrogenoxid, der er anerkendt for at stimulere blodtilførslen til penis og opretholde en stabil erektion. Et studie fra 1999 viser, at 31% af de deltagende mænd oplevede store forbedringer i den overordnede seksuelle funktion som følge af et dagligt indtag af 5 gram L-Arginine. Samme undersøgelse kombinerede fortsat behandlingen med planteingrediensen, Pycnogenol, hvilket forøgede succesraten til 80% af deltagerne. Prelox Kosttilskud er det eneste middel på markedet, som indeholder begge af disse ingredienser og kan med fordel anvendes til langvarig og permanent behandling af impotens.

 

4. Akupunktur

 

Som alternativ eller supplement til kosttilskud, har undersøgelser vist en generel positiv virkning fra akupunktur mod impotens. Resultaterne fra forskellige undersøgelser er delvist modstridende, men der tegner sig et generelt billede af, at der kan forekomme en forbedring hos 20-30% af personer, som lider af erektil dysfunktion ved akupunkturbehandling.

 

5. Kost

 

Selvom de fleste allerede kender diverse kostråd mod impotens, er det alligevel yderst vigtigt at medtage, da det helt naturligt kan gøre en kæmpe forskel for dit seksualliv. Sørg for at sikre dig et stabilt indtag af fisk, fuldkorn og grøntsager – dette vil efter kort tid kunne vise sig at være en god løsning.

 

6. Livsstil

 

Her kommer igen et klassisk råd, men det understreger blot vigtigheden af at føre en sund og korrekt livsstil, hvis du ønsker at slippe for problemer i sengen. Mere motion, mindre rygning og alkohol. Her er de præsenteret kort og præcist, men du skal ikke undervurdere vigtigheden af dette råd, som meget vel kan vise sig at være blandt de vigtigste.