6 tegn på, at din kæreste er psykopat

Du har mødt en ny fyr. Han giver dig fantastisk sex og overøser dig med komplimenter. Han kan da næppe være en psykopat.

Men faktisk skønner man, at 2-4 pct. af Danmarks befolkning kan betegnes som psykopater med 3-5 gange så mange mænd som kvinder. Så risikoen er slet ikke så lille endda.

Ifølge klinisk psykolog ved Los Angeles afdeling for mentalt helbred, Seth Meyers, er det vigtigt for psykopaten at føle sig mægtig og uundværlig, og det gør han med nogle af disse handlinger, som du skal være opmærksom på:

1. Masser af overdrevne komplimenter
Lige fra første date fortæller han dig, hvor vidunderlig du er. At du både er sjov, klog og den smukkeste kvinde, han nogensinde har set.

Er du overvægtig, fortæller han, at han elsker din bløde krop, er du lidt usikker på dine egne evner, griner han af dine jokes og fortæller, hvor sjov og intelligent du er.

Han gør dig afhængig af sine bekræftende ord, så du ikke opdager, at hans handlinger ikke er særlig komplimenterende.

2. Han søger medlidenhed
Psykopaten elsker at få medlidenhed, så ofte lider han af et eller andet, der er svært at tjekke. Migræne, en forstuvet fod eller en overvundet kræftsygdom, der stadig påvirker ham.

3. Du tager ham i løgne
Han lyver. Ofte er det ikke for at dække over noget, men derimod for at se, om han kan slippe af sted med det. Han vil se, hvilken magt hans ord har over andre.

4. Han begynder at blive usikker
Hvor han i starten forsøgte at få dig ud af din usikkerhed, er det nu ham, der begynder at tvivle på sig selv. Han gør det for at fiske efter komplimenter og få dig til at blive endnu mere opslugt af ham.

Han får dig til at droppe veninderne for at være sammen med ham, men flirter selv løs for at du skal blive jaloux. På den måde føler han, at han er det vigtigste i dit liv, og det booster hans ego giver ham et kick.

5. Han har få venner
Psykopaten har kun de venner, han har brug for. De fleste er arbejds- eller studiemæssige bekendtskaber, og resten er nogen han har, fordi de får ham til at føle sig vigtig, siger

6. Fantastisk sex
Han ‘køber’ kvinder med sex. Hvis han kan skabe et afhængighedsforhold ved hjælp af sin krop og sine evner på lagenet, vil kvinden stole mere på ham, give ham flere penge, eller hvad han nu vil opnå med forholdet.

Når hun tigger om sex, føler han sig mægtig.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip