Amanda fik foretaget skønhedsoperation: Blev forfærdet, da hun så brystet i armhulen

Emil Ryttergaard

365 uger siden

|

14/07/2017
31-årige Amanda blev chokeret, da hun opdagede, hvordan at hendes silikonebryster langt fra sad fast under huden, men gled rundt inde under huden og hendes knogler.

Dagens topnyheder

Der er altid risici forbundet med operationer. 

Hvad enten man lægger sig under kniven for helbreddet eller udseendets skyld, så skal man nøje overveje, om en operation er risikoen værd.  
 
For 31-årige Amanda Marsh fra den amerikanske stat Orlando, Florida var det ikke en udpræget fornøjelse at få indopereret brystimplantater, og hun fortrød straks operationen, der efterlod hende som et monster, siger hun til The Sun.

 For efter operationen begyndte Amanda Marsh at opleve, hvordan at hende nye bryster langt fra sad fast inden under huden. 

- Den dag, hvor jeg indså, at min bryster kun glide hele vejen ind under mit kraveben, indså jeg, at der var noget galt, siger hun til avisen. 

Som ung havde Amanda Marsh store problemer med sin krop, da hun led af overvægt og samtidig havde meget små bryster. Enkelte kvinder i hendes familie plejede at sige, at bh’en var det eneste, som den unge pige skulle have i en størrelse small. 

Foto: Caters/Polfoto

Derfor besluttede hun at tabe sig, og ændre sit udseende, hvilket bar frugt, og hun begyndte at arbejde som nøgenmodel, for at betale regningerne mens hun studerede til socialrådgiver. 

I 2014 besluttede Amanda Marsh endelig, at der skulle ske noget, og derfor fik hun indopereret brystimplantater - en beslutning, som den unge kvinde hurtigt fortrød. 

- Jeg vågnede fra operationen, og var overlykkelig. Jeg begyndte at klæde mig mere feminint, og en af mine yndlingsting var at shoppe undertøj og bh’er, for det havde jeg aldrig prøvet før, siger Amanda Marsh til The Sun. 

Men kort tid efter operationen begyndte særligt en fejl at vise sig. Brystimplantaterne skøjtede rundt inde under huden. 

Brystimplantaterne begyndte at skøjte rundt under huden. Foto: Caters/Polfoto

Amanda kunne mærke hvordan brystet kørte inde under huden og faldt ned i hendes armhule. Foto: Caters/Polfoto

- Jeg kunne mærke brystet glide under huden, og glide direkte ned i min armhule. Hvis jeg så rettede det på plads, så ville det glide direkte ned i armhulen igen. Jeg følte mig deform og det smadrede min selvtillid fuldstændig, siger Amanda Marsh til avisen.

De vandrende bryster var ‘helt normalt’, forsikrede kirurgen hende, selvom den unge kvinde grådkvalt sad og græd hos lægen. 

- Da jeg fortalte ham, at jeg havde fortrudt operationen, spurgte han: ‘Har du brug for at se dit før-billede, så du kan se, hvad du vil gå tilbage til’, genfortæller Amanda Marsh.  

Foto: Caters/Polfoto

Ulykkelig og nedbrudt efter lægens ord, gik Amanda Marsh til en anden læge, der straks kunne se, at der var alt stor udhulning til brystimplantaterne

I april i år kunne Amanda Marsh endelig få den korrigerende operation, som hun havde efterspurgt, og i dag opfordrer hun alle kvinder til, at ikke at tvivle på sig selv, og ens egne beslutninger. 

- Jeg føler mig stolt af min krop nu, og det eneste jeg fortryder, er at jeg tvivlede på mig selv, hvilket jeg bliver mindet om, når jeg ser billederne af mine deforme bryster, siger Amanda Marsh til The Sun. 

36-årig mand blev forvist til sofaen efter vildt skænderi: Da konen trådte ind i stuen næste morgen, blev hun rædselsslagen