Emma tabte sig 30 kg med simple livsstilsændringer: Nu afslører hun, hvordan hun gjorde

19/09/2023 20:11

Nicolai Busekist

Sundhed
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Emma har tabt sig 30 kg med simple ændringer i sin livsstil. Nu afslører hun, hvordan hun opnåede det fantastiske vægttab.

Mest læste i dag

Emma Frances Goode var lykkelig, da hun fandt ud af, at hun var gravid med sin første søn.

De efterfølgende ni måneder tilbragte hun i en konstant tilstand af udmattelse, hvorfor hun jævnligt endte med at spise snacks med højt kalorieindhold.

I takt med, at hendes trang til søde sager blev værre, skete det samme for hendes vægt og smerter. Det endte med, at hun måtte kæmpe for at komme ud af sengen, eller gå en tur rundt i kvarteret.

Foto: Instagram

På trods af den begejstring og lykke, hun følte, da hun fødte lille Harvey, vidste den 26-årige kvinde, at noget manglede i hendes liv. Det skriver The Sun.

I et forsøg på at finde den 'gamle Emma' frem, som ofte var ude at løbe eller løftede vægte i fitnesscenteret, besluttede hun sig for at ændre på sin livsstil.

Dette har hun haft god succes med, da Emma i dag vejer omkring 30 kg mindre, end hun gjorde på daværende tidspunkt. Derudover er hun også gået fire størrelser ned i tøj, ligesom hun føler sig bedre tilpas, end hun nogensinde har gjort.

"Jeg har altid været en meget aktiv person gennem hele mit liv, men da jeg blev gravid, gik det langsommere, og jeg følte mig tung og udmattet," sagde hun til News.com.au.

"Jeg har altid haft stor trang til søde sager, og jeg begrænsede mig overhovedet ikke. Jeg ville nyde den specielle tid i mit liv.

"Jeg elsker chokolade, og jeg havde lyst til chokolademousse hver dag. Jeg ville have cheesecake, chokolademælk, og generelt alt med sukker."

Foto: Instagram

Efter fødslen blev det dog for meget af det gode for Emma, der derfor valget at lægge sit liv om. Det gjorde hun med en række meget simple livsstilsændringer:

  • Gå ture med sin søn i barnevognen

  • Lave let husarbejde med Harvey i en bæresele

  • Bruge dåser med mad som lette håndvægte

Derudover kiggede hun naturligvis også nærmere på sin kost, da det primært var den, der var synderen.

I stedet for at spise usunde snacks, begyndte hun at spise fedtfattige og proteinrige fødevarer med mange kulhydrater. Samtidig sikrede hun sig, at hun altid var i kalorieunderskud, hvilket vil sige, at hun spiste færre kalorier, end hun forbrændte.

Blandt hendes tips til kosten, har hun afsløret disse:

  • Skift fed mælk ud med skummetmælk

  • Brug avocadoolie i stedet for olivenolie

  • Spis fedtfattig margarine i stedet for smør

  • Spis protein ved hvert måltid

Foto: Instagram

Den unge kvinde ønsker at være et godt eksempel for sin søn, og har derfor holdt ved sin sundere livsstil. Men hun har ikke givet slip på chokolade, som er hendes yndlingssnack.

"Jeg er ikke typen, der begrænser sig, og jeg spiser stadig chokolade hver dag," sagde den unge mor.

"Det var meget små skridt, men det gjorde en kæmpe forskel."

Emma delte hele sin rejse på Instagram, hvor hun følges af flere tusinde personer. Hun ønsker at minde folk om, at der ikke findes 'en hurtig løsning'.

"Hver morgen har du to valg: at fortsætte med at sove og drømme, eller at vågne op og jagte dem. Vær vedholdende med din ernæring og træning, og resultaterne vil komme," sagde hun.