Victoria tager sin søns skjorte af: Synet af hans ryg, får det til at løbe koldt ned ad ryggen på hende

19/09/2023 15:16

Nicolai Steinicke

Udland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Victoria og Francisco afleverede deres barn hver dag i dagplejen, men en dag var noget anderledes.

Mest læste i dag

Så de efterlod deres baby i dagplejen og hentede ham på vej hjem fra arbejde. I første omgang havde de optaget Noah i Eman Tot Academy, men trak ham tilbage på grund af stigende udgifter. De indskrev ham derefter igen, før en usædvanlig hændelse indtraf.

Dagplejen, der ligger ud for South WW White Road i San Antonio, blev genstand for interesse på en lokal nyhedskanal, efter at Francisco bemærkede usædvanlige mærker på Noahs arme om eftermiddagen den 1. marts 2023.

I stedet for at gå hjem viste Francisco mærkerne til en af ​​medarbejderne og spurgte, om de var bidemærker. Medarbejderen erkendte, at de var bidemærker og gik ind i virksomheden for at rapportere Franciscos resultater.

Det var først senere samme aften, at fru Delgado opdagede yderligere seks bidemærker på sit barns ryg, da hun trak hans skjorte op ved badetid. Hun blev såret over at se disse mærker på sit barns krop, og tænkte, at det måtte have været så smertefuldt for ham.

Moderen var knust, da hun vidste, at hendes søn var for ung til at fortælle hende, hvad der skete med ham i dagplejen. "Han må have skreget. Han må have grædt. Han må have været bange," antog Victoria Delgado, hvis barn havde otte bidmærker på huden.

Delgado tog Noah til hospitalet, hvor lægerne gav ham antibiotika efter at have bekræftet , at mærkerne var fra "barnebid".

Da Francisco fortalte medarbejderen om bidmærkerne, kom hun tilbage og sagde, at der ikke var rapporteret en sådan hændelse til centeret. Hun forklarede, at den person, der var ansvarlig for børnene, allerede var gået, så hun først ville være i stand til at give en hændelsesrapport næste dag.

Det var ikke første gang, der skete noget usædvanligt i dagplejen. To uger før denne hændelse skadede Noah sin læbe, da han faldt derhjemme. Da de tog ham i dagpleje dagen efter, bad personalet dem om at udfylde en hændelsesrapport.

"De ved ikke noget om hændelsesrapporter, men de var meget hurtige, da de så læben," huskede hr. Delgado. "Så hvad med denne hændelse? Moderen mener, at dagplejen burde have bedt dem om at udfylde samme formular, hvis Noah havde fået disse bid derhjemme.

Da Victoria Delgado så bidemærkerne på sin lilles ryg, ringede hun til dagplejen og talte med direktøren. Hun kan huske, at sidstnævnte undskyldte og sagde, at hun ville se videooptagelsen for at forstå, hvad der var sket.

"Hun sagde, at hun ikke vidste, hvad der skete," sagde hr. Delgado og tilføjede, at direktøren sagde, at hun ikke var tilstede den dag. Victoria Delgado og Francisco Rivas har dog stadig ikke modtaget et opkald fra lederen, der informerer dem om, hvad hun så i videoen.