Er du skeptisk omkring vægttabssupplementer? Her er 7 fantastiske fordele ved Green Coffee

PA

357 uger siden

|

17/09/2017
Grøn kaffebønne ekstrakt er blandt de reneste former for vægttabssupplementer.

Dagens topnyheder

Denne artikel indeholder affiliate links.

Under normal ristning af kaffebønner, fjernes de naturlige antioxidanter der er til stede i kaffebønnerne, som ellers er gode for helbredet. Men disse grønne kaffebønner ikke går igennem samme procedure, anses de for at være yderst gavnlige for vores generelle sundhed. Læs nedenfor for at vide mere om fordelene ved grøn kaffebønne ekstrakt. 

Fordele ved grøn kaffebønne ekstrakt:

1. Rig i antioxidanter:

Grønne kaffebønner er rige på antioxidanter, som både reducerer de skadelige virkninger af frie radikaler i vores kroppe, samt forbedrer vores overordnede sundhed. En række undersøgelser har bekræftet, at rå og ubehandlede grønne kaffebønner besidder 100% rent klorogent syre (CGA), som i grunden er en ester-(Kemisk forbindelse) af koffeinsyre med stærke antioxidantegenskaber. Det kan regulere på niveauerne af glukose i vores blodbaner og forhindre, at vores hudceller bliver sløvet.

2. Forøger metabolisme:

Det klorogene syre til stede i grønne kaffebønner er også kendt som en metabolism booster. Det øger i høj grad den basale metaboliske rate (BMR) i vores krop, hvilket minimerer frigivelse af glukose fra leveren til blodet. På grund af manglen på glukose begynder vores krop at forbrænde de lagrede fedtceller for at opfylde glukosebehovet. Således øger rene grønne kaffebønner vores fedtforbrændingsevne og til sidst hjælper vi med at fjerne overskydende vægt.

3. Hjælper med at brænde ekstra fedt:

Disse bønner indeholder også stor mængde kelp. Det er en bestemt type tang fyldt med essentielle vitaminer og mineraler. Derfor hjælper det med at opretholde niveauerne af næringsstoffer i vores krop. Dette øger i sidste ende vores stofskifte, så vi hurtigt kan forbrænde uønsket fedt og kalorier.

4. Undertrykker appetit

Hvis du ofte føler dig sulten, kan grønne kaffebønner hjælpe dig meget. At tage et stærk og effektiv appetitundertrykkende supplement, kan styre vores krav til mad og afviger os fra at spise. Så vores krop begynder at forbrænde de fede aflejringer, og vi slippe af med ekstra vægt.

5. Behandling af diabetes:

Disse grønne bønner er også i stand til at hjælpe mod Type 2 Diabetes. Deres ekstrakt er kendt for at sænke sukkerindholdet i blodet, samtidig med at vægttabet accelereres. Begge disse er afgørende for at modarbejde Diabetes Mellitus Type 2.

6. Reducerer niveauer af dårlig kolesterol:

Vores kolesterol niveau kan kontrolleres betydeligt med grønne kaffebønner. Low-Density Lipoprotein (LDL), også kendt som "dårligt kolesterol", er den vigtigste synder, der gør os sårbare overfor dødelige kardiovaskulære lidelser, herunder hjertestop. Undersøgelser har vist, at det kan forhindres ved regelmæssigt at indtage grøn kaffebønneekstrakt.

7. Hjælper med at forbedre blodcirkulationen:

Højt blodtryk kan føre til flere dødelige sygdomme som slagtilfælde, hjertesvigt, kronisk nyresvigt osv. Men forskerer har fundet tilstedeværelsen af et meget aktivt og stærkt aspirin lignende ingrediens i grønne kaffebønner, der har en positiv indvirkning ved at forhindre blodplader i at blive klynget. Som følge heraf bliver vores arterier ikke hærdet, og blodcirkulationen i hele kroppen er i høj grad forbedret.

Supplementer på markedet:

Som nævnt ovenfor kan grøn kaffebønne ekstrakt have mange positive effekter for kroppen. Der er derfor mange forskellige produkter på markedet, i det supplementet konstant stiger i popularitet. Et produkt der kan anbefales er Green Coffee Bean Pure fra MaxMedix. MaxMedix er bredt anerkendt på flere markeder, hvor de især sælger deres produkter i Europa. Deres produkt Green Coffee Bean Pure er blandt de bedste på markedet, og indeholder det højeste indhold af den største mængde af grøn kaffe ekstrakt på det danske marked. Produktet forhandles primært på Weightworld.dk.