Få styr på din mave og forlæng dit livMaven er for mange en kilde til meget frustration. Enten er den for tyk, for rund, for oppustet, for øm eller i det hele taget sådan lidt slam og dum i det. Men der er mange grunde til at blive gode venner med din mave og en af dem er, at den faktisk er medskyldig, når det kommer til hvor gammel du bliver. Det skriver Daily Mail om nye undersøgelser fra The Buck Institute for Research on Ageing i Californien. Venlige bakterier


Foskerne bag undersøgelsen siger, at en ubalance mellem venlige og ikke-venlige bakterier i tarmene, kan være skyld i at nogle mennesker rammes af diabetes, kræft og andre inflammatoriske tarmsygdomme. Samtidig må de erkende, at de i øjeblikket ikke har svaret på, hvorfor folk går fra at have en ung, sund tarm til at have en, der er gammel og usund.

Hvilke fem ting skal du sørge for at spise hver dag? Få svaret på Familiejournal.dk 


Til undersøgelserne blev der brugt bananfluer, som blev udsat for flere forskellige ting og resultaterne blev så senere vurderet og det er her, at forskerne kan se en sammenhæng mellem tarmens bakterier og længeden på mennesker liv.Livsforlængende opdagelser


Doktor Heinrich Jasper fra instituttet siger, at netop opdagelsen af sammenhængen mellem tarme og sygdomme kan være med til, at man på sigt udvikler noget der kan sørger for, at tarmene bevarer deres balance og dermed forlænger man liv:


Derfor skal du spise æg til morgenmad. Se hvorfor på familiejournal.dk
 


-…Vores data tyder på, at vi kan være i stand til at påvirke både sundheden og levetiden ganske kraftigt, da det er tilstanden af tarmbakterierne, der er afgørende for sundeheden i organismerne.

Af Mette Skøtt, familiejournal.dk/Newsdesk  Aller Media

 

Dagens Gossip