Forskere: I dette land har kvinderne verdens største bryster

En ny undersøgelse afslører, hvilket lands kvinder der har de største bryster. Og de er markant større end andre steder

Hvis man er virkelig glad for nogle ordentlige babbedutter, er USA stedet.

Amerikanske kvinder kan nemlig prale af at være de bedst udrustede. Det viser ny forskning ifølge Journal of Female Health Sciences.  

Undersøgelsen blev foretaget ved at analysere brystvævet hos 342.000 kvinder i 108 forskellige lande. Det var kun kvinder, som ikke var gravide eller ammede, der blev undersøgt - og heller ikke kvinder hvis store bryster var blevet forstørret via plastikkirurgi.

På den måde fik forskerne de mest naturlige mål.

Den gennemsnitlige amerikanske kvindes bryster er en F-skål.

- Kvinder født i USA har langt større bryster end kvinder i ethvert andet land, mens kvinder født i Afrika eller Asien, især Østasiatiske lande, har den mindste brystvolumen, lyder det i rapporten.

Landet med de andenstørste bryster er Canada. Her bærer den gennemsnitlige kvinde en bh-skål i størrelse E. Vender man blikket mod Europa, har irske og polske kvinder de mest fyldige barme.

Læs også: 5 ting mænd bør vide om kvindens vagina

Man kunne måske tro, at bryststørrelsen kunne skyldes overvægt - noget USA er hårdt plaget af. Det afviser rapporten dog. Med undtagelse af kvinder fra England og Spanien, hvor bryststørrelsen hænger sammen med vægten, har kvinder i USA og Canada generelt større bryster uanset vægt.

For flere historier om større bryster klik her.