Forskning: Derfor skal du spise chokolade og drikke vin, når du vil tabe dig

Skrevet af webmaster

400 uger siden

|

28/09/2016
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Undersøgelser viser, at du kan øge dit vægttab, hvis du beholder både vin og chokolade i din kost.

Dagens topnyheder

Det her bliver muligvis det bedste, du har læst i dag: Hvis du træner for at opnå en slankere krop, kan du med fordel proppe dig med mørk chokolade, som forbedrer din træning, og vin, som øger dit vægttab.

Læs også: Anne skippede gymnasiet og blev chef i Magasin

Hvis du drikker et glas vin om aftenen, før du går i seng, kan stoffet resveratrol stoppe fedtcellerne i din krop fra at blive endnu federe – og faktisk anbefaler forskere fra Washington State University og Harvard, at indtag af to daglige glas vin vil reducere fedme med 70%, skriver Marie Claire.

Du bliver også mæt af kalorierne i vinen, hvilket vil betyde, at du måske ikke har brug for det der ekstra mellemmåltid – og vil du gøre dig selv en ekstra tjeneste, så supplerer du med chokolade.

 

 

En undersøgelse fra Londons Kingston University viser nemlig, at en plade mærk chokolade om dagen vil få dig til at præstere meget bedre på løbebåndet (og sikkert også andre steder …), skriver The Telegraph.

Læs også: Hver tiende kvinde lider af smertefuld sygdom, som ingen taler om

Universitetet har forsket i en gruppe cykelryttere, hvoraf de, der havde spist chokoladen altså kunne holde betydeligt længere til at træde i pedalerne. Det er efter sigende stoffet epicatechin, der mindsker dit iltindtag og øger produktionen af nitrogenmonoxid, som altså gør dig mere udholden.