Hun er holdt op med at barbere benene - vil opmuntre andre til at gøre, som de vil med deres kropsbehåring

Foto: Privat foto

Efter stort pres holdte Morgan Milkenas op med at barbere håret på kroppen. Et år senere viser hun sin kropsbehåring frem og håber nu, at flere unge vil følge trop og lade håret gro.

Kropsbehåring er ikke noget man skal have for meget af som kvinde, hvis man følger moden. 

Med et hav af hårfjerningsmidler, som skrabere, cremer og des lige kan kvinder i alle aldre fjerne håret på benene, under armen og i bikinilinjen, alt efter smag og behag.

Men for den unge Morgan Milkenas blev det evindelige arbejde med at fjerne hårene for meget for den unge blogger, der tog en modig beslutning og lod håret gro, skriver hellogiggles.com.

På sin Instagram profil har Milkenas lagt billeder ud af sig selv, der viser lange, mørke hår på benene og under armene, og på Youtube har den unge blogger lagt en video ud og forklaret hvorfor hun ikke barberer sig. 

 

- Et par piger i gymnastiktimen grinede af mig, fordi at man kunne se mine hår på benene, da jeg havde shorts på. Siden har jeg set børn i børnehavealderen med barberede ben. Det er ikke normalt, og jeg håber at folk vil holde op med at skamme sig over sig selv og deres egen krop, siger hun i en video på Youtube. 

Hendes ærlige opslag på Instagram får stor opbakning af andre brugere, der bifalder hendes beslutning. 

 

Hør selv Milkenas forklaring på, hvorfor hun ikke længere barbere sig her: 

Why I Don't Shave

Hun er ikke den eneste, der har ladet sin krop styre showet. 16-årige Simone har ikke klippet negle i 3 år, og det ser for vildt ud! 

For flere nyheder besøg vores oversigt her.

 

 

.

Dagens Gossip