Hvad alle mænd bør vide, før de har sex med en kvinde

Så er det nu, alle mænd skal spidse blyanten og tage notater, hvis de vil komme lidt tættere på at forstå de mystiske hunkønsvæsner, når de ligger på lagenet.

Det kan godt være, at mænd bliver bombarderet med kvindekroppe på magasinforsider, i fjernsynet og på nettet, men det betyde ikke nødvendigvis, at de forstår detaljerne omkring datens, kærestens, konens eller elskerindens korpus og sind. Der er nemlig tale om noget langt mere komplekst end bryster og understel.  

Så hvis du trænger til et lille kursus i, hvordan du bliver den partner, som kvinder drømmer om at være sammen med, så spids ører nu. Dagens.dk har samlet 10 ting, som mænd bør vide, inden de hopper i seng med en kvinde.

LÆS OGSÅ: Disse kvinder har flest sexpartnere

1. Den måde, en kvinde opfatter sin krop på, kan direkte påvirke, hvor meget hun nyder sex. En positiv kropsopfattelse bliver forbundet med at have et tilfredsstillende sexliv, men det modsatte er også sandt. Dette kan synes mærkeligt for mænd, som synes at deres kvindelige partner ser godt ud - men det betyder ikke, at partneren gør det samme.

2. Vores kultur vægter mandlig nydelse frem for kvindelig nydelse. Undersøgelser viser, at kvinder er mindre tilbøjelige til at nyde sex end mænd - og kvinder får meget sjældnere end mænd orgasmer under sex. Noget af dette er et resultat af vores kulturelle prioritering af seksuelle handlinger, der er mest behagelige for mænd, såsom vaginalt samleje.

3. Jo mere en mand går op i sin kvindelige partners nydelse, jo mere sandsynligt er det, at kvinden nyder sig selv. Især ved engangsknald eller førstegangsknald er fokus ikke på kvindens nydelse i form af orgasme.

4. Og bare fordi din kvindelige partner ikke skriger eller stønner højlydt i sengen, kan hun sagtens nyde sex.

LÆS OGSÅ: Derfor er sex i ægteskabet det hotteste sex

5. Kvinder kan nyde tilfældig sex lige så meget som mænd. Undersøgelser viser, at kvinder ikke er mindre åbne overfor et engangsknald, sålænge de ikke bliver stemplet som løse på tråden, og partneren er dygtige og gør oplevelsen til en nydelse.

6. Den gennemsnitlige kvinde er 10 til 20 minutter om at få en orgasme under forspil og vaginalt samleje. De fleste kvinder får ikke orgasmer af typisk penis-i-vagina-sex men i stedet ved hjælp af forskellige seksuelle handlinger.

7. Hvis hun ikke får orgasme, skal du ikke tro, at det var spild af tid. Forvent ikke, at din kvindelige partner får orgasme hver gang. Dertil kommer også, at en undersøgelse indikerer, at orgasme ikke behøver at være det ultimative mål for seksuel tilfredsstillelse for alle.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

8. Hvis du føler, at din berørning ikke tænder hende, så har du formentlig ikke fundet det rigtige sted endnu. Spørg din kvindelige partner, hvor hun holder af at blive rørt, og fokuser så på det område. Det kan være alt fra munden til fødderne. 

9. For nogle kvinder, uheldigvis, vil sex måske aldrig føles rigtig godt. Simple undskyldninger for ikke at have sex, såsom "jeg er træt" eller "jeg har det ikke godt" kan dækker over mere komplicerede issues. Det er vigtigt ikke at afvise disse udsagn som undskyldninger for at undgå sex (obs. kvinder kan også helt reelt være trætte eller dårlige). Nogle kvinder oplever smerter og ubehag under sex af fx medicinske årsager. Her kan man ofte med fordel springe ud i andre discipliner end vaginalt samleje. Lad vær med at tage det personligt og vær forstående.

10. Når du er i tvivl, så tal om det! Frem for alt, hvis du skal have god sex, skal du være i stand til at have en god og ærlig snak med din partner. Hvis du er i tvivl om, hvordan hun føler, så spørg løs.