Jessica: ‘Jeg ammer min vens søn - hvad er problemet?’

Et billede af en ammesituation har skabt røre på nettet.

Det er den amerikanske mor Jessica Anne Colletti, som har posted et billede på Facebook i anledning af den nationale ammeuge. På det ser man hende amme både sin søn på 16 måneder (til højre) og sin venindes søn på 18 måneder (til venstre), som hun kalder “mælkesøskende”.

Det skriver Daily Mail.

Den 26-årige mor passer sin vens søn, når hun er på arbejde. Hun har ammet begge drengene i et år.

- Hun ammede, men havde ikke tid til at malke ud. Jeg ammede allerede min søn, og det gav mening at nære ham på samme måde, siger Jessica Colletti.

Det har mildest talt delt vandene.

Læs også: Her er grunden til, at du ikke skal amme, efter du har brugt selvbruner

- Ja, jeg ved ikke, hvordan jeg har det med dette. Jeg tror virkelig på, at der er et helligt bånd, som kun skal deles mellem mor og barn. Jeg føler, at det at amme en andens barn er over grænsen. Med mindre de har spurgt dig. Jeg er dog stadig ikke sikker, skriver Bini Walton.

- Lad være med at amme en anden barn. Det er bare forkert, skriver en anden bruger.

Andre er mere positive.

- Det er fantastisk! Hvis dette var mere bredt accepteret ville vi mødre ikke have det så svært med at gøre ting og arbejde. Jeg er så heldig, at jeg kan amme min søn, mens han er i dagpleje, men mange mennesker kan ikke. Verden ville se helt anderledes ud, hvis vi gik tilbage til de ældre og mere naturlige måder, skriver Kallie Hetherington.

Mama Jessica says: "My son on the right is 16 months and my friend's son is 18 months. I watch her son while she works...

Posted by Mama Bean - Unconditional Attachment on 8. august 2015

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip