Kvinde ville ikke være tyk som 30-årig: Er ikke til at kende efter vægttab på 88 kg

20/09/2023 18:51

Nicolai Busekist

Sundhed
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En 30-årig kvinde frygtede at være 'tyk og 30 år', så hun valgte at tage affære. Hun har nu tabt sig 88 kg, og er en ny udgave af sig selv.

Mest læste i dag

30-årige Lauren Evans har kæmpet med sin vægt, siden hun var blot 6 år gammel.

Som barn blev hun endda sendt på en særlig lejrskole, fordi hun var for overvægtig. Det var hun endt med at blive, fordi hun havde store problemer med trøstespisning udløst af en familietragedie.

Gennem både barndom, teenageår og en stor del af hendes 20'ere, havde hendes overvægt både fysisk og mental indflydelse på hende.

I slutningen af hendes 20'ere, besluttede Lauren sig for, at tingene skulle ænder sig for hende og hendes to børn. Derfor sparede hun cirka 17.200 kroner sammen til en gastrisk bypass-operation, hvorefter hun fløj til Tyrkiet.

Foto: Instagram

Nu har hun tabt sig intet mindre end 88 kg, og mangler kun cirka 4,5 kg, før hun har nået sit mål. Hendes store vægttab har dog ikke kun haft betydning for hendes udseende, men også hendes mentale helbred.

"Jeg besluttede at tage til Tyrkiet for at blive opereret efter min 29-års fødselsdag, da jeg havde fået nok af at blive begrænset af min vægt," fortæller hun til Daily Star.

"Og jeg ville ikke være tyk og 30 år. Volden (i et tidligere forhold, red.) blev for meget, og det påvirkede mig mentalt. NHS (det britiske sundhedsvæsen, red.) afviste min operation på grund af mine psykiske lidelser."

"Jeg gik fra at være på et tilflugtssted for kvindehjælp, hvor jeg reserverede operationen i juni, til at blive opereret den 6. juli 2022."

Foto: Instagram

På grund af sit mentale helbred, kunne Lauren ikke få hjælp til operationen gennem NHS. Det var ikke muligt at få den udført i det private sundhedsvæsen i Storbritannien, da hun ikke havde råd.

Hun endte derfor med at betale for en operation i Tyrkiet, efter at have forsøgt sig med slankekure i over et år. Hun mente, at en reduktion af mavesækken ville hjælpe hende med et vægttab.

Foto: Instagram

"De første par uger var hårde, og jeg fik kun flydende kost," siger hun.

"Jeg havde smerter i starten, men det gik hurtigt over, og nu kan jeg stort set spise alt, men lidt. Jeg prøver at få så meget protein, som jeg kan."

"Det er næsten 15 måneder siden min operation, og jeg har det fantastisk. Jeg har tabt 88 kg, så jeg mangler omkring 4,5 kg for at nå mit mål."

"Jeg håber, at jeg når mit mål, når jeg får fjernet min overskydende hud."

Foto: Instagram

Det er dog ikke kun i forhold til udseendet, at der er sket forandringer. Efter vægttabet har hun fået mere selvtillid, og er endda i stand til at lege med sine børn igen.

"Jeg har oplevet så mange ændringer i mig selv," siger Lauren.

"Jeg er meget gladere og har kærlighed til mig selv, som jeg aldrig har haft før. Jeg er meget sundere, og jeg kan løbe rundt og lege med mine børn."

Lauren er stadig i gang med sit vægttab, som hun har delt på de sociale medier. Det har medført, at hun har fået tusindvis af følgere, som har støttet hende på hendes rejse.

Nu håber hun at kunne få fjernet sin løse hud, hvilket vil bringe hende tættere på det mål, hun satte, inden hun startede vægttabet.