Kvindelig helseguru forarger på nettet: ‘Drik jeres menstruationsblod’

Den kvindelige guru anbefaler kvinder at drikke deres eget menstruationsblod hver måned. Shutterstock

Helseguruen Nadine Lee er kommet er kommet i modvind på de sociale medier, efter hun har opfordret kvinder til at drikke deres egen menstruation.

Der er nogle ting, der bare ikke er særligt naturlige.

Det er helt naturligt at kvinder hver måned menstruerer, sådan er naturen jo nu engang skruet sammen. Men at hævde, at blodet der forlader kvinderne har særlige kræfter og derfor bør drikkes som et glas rødvin er nok en lidt for stor mundfuld for de fleste kvinder og mænd.

Men det ikke desto mindre, hvad den australske sundhedsguru Nadine Lee opfodrer kvinder, skriver Mirror.

Under kurset ‘Menstruation Magic’ opfordres kvinder til at benytte en menstruationskop til at opsamle og drikke deres eget blod for at få mere energi i hverdagen.

Ifølge Nadine Lee, så skabes der et særligt bånd, når kvinder indtager deres egen dna tilbage i systemet, men der selvfølgelig forbehold.

- Hvis dit blod er tykt, så er der nok en større renselse igang i din krop, og så bør du måske ikke absorbere blodet igen. Men over tid vil blodet blive lettere og mere rensende, hvorefter blodet er bedre at bruge i rensende ritualer, skriver Nadine Lee på Instagram.

Læs også

Mand vil overraske kæreste med koncert af hendes yndlingsband: Fik et chok, da han så billetterne

Og faktisk er hun ikke den eneste kvinde, der bruger sit menstruationsblod på en ny og meget anderledes facon.

Yazmina Jade har også brugt det kontroversielle blod som en ansigtsmaske, hvilket har fået mange kvinder verden over til at rase (og muligvis kaste lidt op).​

 

 

- Jeg besluttede mig for at smøre mit blod i ansigtet og smage det, for at lære mig selv endnu bedre at kende. På den måde kunne jeg bedre forstå, hvem jeg selv var, skriver Yazmina Jade på Instagram i et post, der har fået mange negative kommentarer med på vejen fra både mænd og kvinder. 

Mands numsehul faldt ud af kroppen, da han havde siddet for længe på toilettet med sin mobil

 

Dagens Gossip