Lille, mellem, stor eller krum?: Her er stillingen, der passer bedst til din mands penis

Bare fordi din veninde sværger til missionærstillingen, er det ikke sikkert, at det er lykken for dig og din mand.

I jagten på maximal nydelse i soveværelset bør elskende par hellere tage et kig ned på mandens kæreste eje. Og uanset om man støder på en velvoksen anakonda eller en lille regnorm er der håb forude. Det handler nemlig om at finde de stillinger, der passer til den enkelte penistype, skriver Womenshealthmag.com.

Her er fire eksempler på sexstillinger, der matcher fire slags penisser:

Læs også: Disse 5 ting må du ALDRIG gøre før sex

1. En lille diller. Hvis din partner ikke er udstyrtet med det største maskineri melle benene, så kan det være en fordel at dyrke sex bagfra. Det skyldes, at denne stilling giver mulighed for dybere penetration. Læg dig på knæ med hoved og skuldre på en pude, løft din rumpe op og pres lårene sammen. Undlad glidecreme med mænd med små penisser.

2. Mellemstørrelsen. Dette er den gennemsnitslige størrelse, som er ideel til mange stillinger, men især stillingen, hvor du tager dine arme rundt om hans skuldre og dine ben om hans liv, inden han sætter sig ned, er genial. Din mand bliver nærmest en menneskelig stol for dig, mens du gnider din krop op ad hans krop.

Læs ogsåDansk forskning: Det gør cola ved din tissemand

3. Stor mambo. Her er det en god ide at bruge tid på forspillet, så din vagina bliver våd og udvidet. Glidecreme er din ven. Ved at du sætter dig oven på ham, kan du styre, hvor dybt han kommer, og det kan være en stor fordel, når penis er velvoksen. Læn din ned over hans krop med hænderne på hver side af hans hoved og føl dig frem.

4. Krum agurk. Denne slags diller kan være en udfordring, indtil man har lært den at kende, som man kan gøre på følgende måde: Han skal stå ved siden af sengen, mens du ligger med rumpen ud over sengekanten. Du kan forsigtigt bevæge dig fra side til side i jagten på at finde den bedste vinkel, hvilket afhænger af hvilken vej hans penis bøjer.

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip