Nøglen til et lykkeligt parforhold: En høj mand

En ny undersøgelse konkluderer, at en kvindes lykke i et parforhold kan måles i mandens højde.

Et godt sexliv, humor, fælles interesser og samme mål i livet kan være støttepiller i et godt og lykkeligt ægteskab.

Der er dog også endnu en ting, som hjælper. Den kan man bare ikke gøre noget ved. Det er nemlig mandens højde.

En undersøgelse fra Korea har påvist, at mandens højde i forhold til sin kvindelige partners er vigtigt for, om parforholdet bliver lykkeligt. 

Undersøgelses resultat er, at jo højere manden er en kvinden des lykkeligere er hun.

- Selvom man har vidst, at kvinder foretrækker høje mænd af evolutionære grunde, har intet studium undersøgt, hvorvidt en højere ægtemand kan gøre hans kone mere glad, siger forskeren Kitae Sohn fra Konkuk Universitet i Seoul.

Men der er et men. Effekten, højden tilsyneladende har på kvindens lykke, aftager med årene. Forholdet mellem højde og lykke blev svagere og forsvandt til sidst, når parrene havde været gift i 18 år.

- Alligevel viser den lange periode, effekten bliver svagere over, at mandens højde har en stor betydning for kvindens psykologi formentlig på grund af evolutionen, tilføjer forskeren.

Han analyserede data om 7.850 kvinder i projektet og mener, der kan være mange grunde til, at en højere mand gør en kvinde lykkeligere.

Læs også: 3 ting der får kvinder til at sende mænd i “venne-zonen”

– Der er en indbygget værdi i højde, det er, at kvinder simpelthen foretrækker høje mænd uden at vide hvorfor. Det kan sammenlignes med, at mennesker foretrækker fede, saltede eller søde fødevarer uden at vide, præcis hvorfor de gør det. Sådanne fødevarer var essentielle for overlevelse, men var også sjældne, da mennesket udviklede sig, siger Kitae Sohn.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip