Se vidundermidlet som kan behandle appelsinhud

Næsten alle kvinder kender sikkert til det irriterende problem, appelsinhud. De små buler som opstår på huden og mest af alt får huden til at ligne overfladen på en appelsin (deraf navnet), er et problem som langt størstedelen af kvinder kommer til at opleve i sit liv.

Nu har forskere dog opdaget en ny metode til at behandle appelsinhud, som har vist sig at give resultater som aldrig er set før i andre produkter mod appelsinhud.

Hvad er appelsinhud?

Det medicinske begreb for det der af mange blot er kendt som appelsinhud, er cellulite. Ordet appelsinhud er opstået, fordi de små buler på huden, som cellulite medfører, ofte kan få huden til at ligne den rynkede overflade på en appelsin.

Lidelsen opstår når de fedtlagre der ligger lige under hudens overflade, bliver ramt af enten dårlig blodcirkulation, fire radikaler eller blot samler en stor mængde affaldsstoffer. Når dette sker, vil huden komme til at fremstå ujævn da bindevævet mellem fedtdepoterne bliver skubbet rundt, hvilket får huden til at bule og rynke.

Selvom det primært er fedtdepoterne som medvirker til appelsinhud, betyder det ikke at du kun kan blive ramt af appelsinhud, hvis du kun er overvægtig. Der er dog større chance for at blive ramt som overvægtig, da mere fedt fører til flere fedtdepoter. Derfor er en af de bedste, naturlige råd til behandling af appelsinhud at fastholde en sund kost og dyrke regelmæssig motion. Nu er der dog kommet et gennembrud i forskningen mod appelsinhud, nemlig behandling med body wraps.

Body wraps med ler mod appelsinhud

Forskning har vist at behandling med naturligt, gråt ler kan give betydelige resultater i kampen mod appelsinhud. Hvis du påfører gråt ler blandet op med vand på din hud og derefter binder det fast med en body wrap, vil du hurtigt kunne se en forskel allerede efter de første par behandlinger.

Forskningen fortæller os, at disse resultater primært skyldes lerets evne til at detoxe huden og hjælpe med vægttab. Body wraps har længe været kendt for at kunne reducere fedt på lokale områder, men denne effekt har nu vist sig også at være effektiv mod appelsinhud.

I forsøgene blev denne body wrap fra eco masters anvendt.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip