Seks ting mænd aldrig nogensinde vil forstå

Hvorfor kan mænd ikke bare forstå kvinder, selvom hunkønsvæsner er forvirrende? Det spørgsmål stiller den amerikanske blogger Mena Coticelli i et humoristisk indlæg på bloggen "Thought Catalog".

LÆS OGSÅ: Her er gaven til mændene: Forstå kvinder på under to minutter

Efter mange års research har Mena, som er makeup-artist om dagen og blogger om natten, konkluderet, at mænd aldrig kommer til at forstå kvinder - uanset hvor mange bøger, artikler og tv-udseendelser om emnet, de sluger.

Modsat mener den feministiske blogger, at kvinder har regnet mænd ud, selvom kvinder ikke forstår halvdelen af de ting, mænd gør. Mens kvinder forsøger at acceptere mænd, som de er, gør mænd ikke det samme.

LÆS OGSÅ: Her er grunden til, at mænd får for lidt sex

Mænds tilgang til det følsomme køn forvandler dem til prepubertære drenge, der ikke gør en indsats for at forstå hunkønsvæsner med tarvelige beskrivelser som "hun er bare en pige", fremfører Mena Coticelli.

Derfor har hun med et glimt i øjet opstillet disse seks punkter, hvor tiøren ikke er faldet for mænd:

1. Drinks i byen. Bare fordi en mand giver os kvinder en drink eller mange drinks i byen, er det ikke lig med, at han skal med hjem i seng - medmindre han er Leonardo DiCaprio.

2. Når vi kvinder siger, vi har brug for plads. Førnævnte fem ord betyder, at manden skal kæmpe for kvinden og bestemt ikke holde sig på afstand. Vi kvinder skal føle os elsket, behøvet, vigtige og uerstattelige.

3. Kvinder "over-tænker" ikke. Vi kvinder analyserer tingene - det er bare det. Kvinder husker alting, mænd har sagt, og vi analyserer hvert eneste ord.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

4. Vi kender allerede sandheden. For det meste når vi kvinder spørger mænd om noget, kender vi allerede svaret. Så fortæl os sandheden, hele sandheden, med det samme. Vi kan ikke lide at opdage løgne, også selvom de er små.      

5. Når vi kvinder siger, vi er ok, så er vi det ikke. Kvinder siger tit, at vi er okay, når det ikke er tilfælde. Det kan være, fordi vi ubevidst ikke ønsker at virke alt for bitchy eller aggressive af frygt for at skræmme dig væk. Nogle gange er det, fordi vi tror, ​​at problemet er så FUCKING indlysende, at vi bogstaveligt talt er lamslået over, at mænd ikke kan se det.

6. Fantasier. Kvinder har fantasier ligesom mænd. Vi vil have romantik. Kald det dumt, kald det urealistisk, men kvinder vil have prinsen på den hvide hest. Hvis mænd vil have opfyldt deres fantasier, må de mande sig op og opfylde deres kvindes fantasi.

De seks forkortede punkter, betegner Mena, som en regelbog til, hvordan mænd holder deres kvinder glade. Læs blogindlægget i dets fulde længde her

 

Dagens Gossip