Sexologen: Sådan slikker du bedst en kvinde

Sådan slikker du fisse - Foto: Shutterstock

Hvordan giver man sublim oralsex til kvinder? Hvorfor er nogle vilde efter det, mens andre trækker sig tilbage? Sexolog Cleoh Dharma kigger på det her.

Her er et par bud på spørgsmål som sexolog Cleoh Dharma ofte møder fra venner såvel som klienter:

Men helt back to basics – way back: Hvad gør du FØR du slikker hende?

Hun tændes med sindet og hele kroppen.– specielt hvis den første forelskelsesfase er ovre. Pludselig kan hun ikke længere springe på ham som i gamle dage. Lyder det bekendt? Selvom hun måske stadig har masser af lyst, har hun stadig brug for forførelse – hele kroppen skal tændes.

Gennem et kærligt klap i måsen i supermarkedet, komplimenter, lange kys og smeltende øjenkontakt. Alle de små ting kan være med til at tænde op under ilden – og holde den vedlige.

Hvorfor pirring?

Forestil dig at din kæreste tager om din pik og – uden glidemiddel eller forsigtighed – trækker forhuden ned i ét ryk. Behagelig metafor? Næppe. Men sådan kan det faktisk føles hos hende uden opvarmning.

Hendes klitoris har lige så mange nerveender som mandens penishoved, men på et areal på størrelse med spidsen af en tændstik. Netop derfor kan direkte og for tidlig kontakt gøre ondt.

Jo mere du kæler for hende, kysser hende (alle andre steder end brysterne og fissen i første omgang) og lader hende mærke og sanse, uden at hun må give igen, des mere spænding opbygger du i hendes krop. Energien vokser – hun åbner op og slapper af – kan tage imod – nyder.

Jo mere du tænder op i bålet, des større flammer

Rum og atmosfære

Er der varmt i rummet? Det betyder alt for, om man har lyst til at smide tøjet. Hvad dufter der af?  Lad hende slappe mere af og føle sig tilpas med æteriske olier eller røgelse. Er der musik, og hvad?

Undgå radioen, for det kan distrahere de fleste ”hjerne-piger”, når radioavisen når æteren. 

ABC-tricket er ganske fint hvis man vil undersøge hvad der er godt for hende. Pointen er ikke at køre alfabetet igennem igen og igen, men at bede hende sige til, hver gang slikket var dejligt.

Bed hende sige ”den dér”, bare ikke stop, for det skaber forvirring. Og dyrk så yndlingsbogstaverne.

Men det bedste for hende er at slikke alle andre steder først. For at gøre hende afslappet og samtidig give mulighed for at slippe alle hæmninger og lade hende skrige efter mere.

Start fra de mindst følsomme til de mest følsomme områder.

Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, men et forslag kunne være:

Kys og slik, stryg blidt underben

Det yderste af lårene

Hofterne

Maven

Armene

Halsen

Brysterne (udenom brystvorterne)

Meget blide kys på ansigtet, hvis hun kan lide det.

Brystvorterne og navlen

Indersiden af lårene, de ydre kønslæber

Området omkring klitoris

 

Det er altid er godt at gøre det halvt så hurtigt, som man ellers ville gøre af vane eller ophidselse. Lad hende mærke, at der ingen stress og jag er.

Få munden på gled!

Er det for blidt? For hårdt? Længere op? Ned? Er det bedst lige ved siden af klitoris?

Aflæs hende: Er hun frustreret over at det går for langsomt? Rykker hun sig, er det behageligt? Var der et særligt gisp da jeg gjorde netop dét? Hvordan ser hun ud? 

Har du lyst til at indføre fingre? Vent til hun har fået første klitorisorgasme eller selv tigger om det. Efter en orgasme træder G-punktet frem og hun åbner op i skeden og det føles nu fantastisk sammenlignet med før opvarmningen. Men kvinder er jo forskellige så...

Gå på opdagelse!

Denne artikel er skrevet af Cleoh Dharma, der er privatpraktiserende sexolog og psykologistuderende.

Sexaben - Oversigt over dagens frække nyheder. Sexaben er din guide til erotiske historier, billeder og vidoeer.