Skuespillerinde dør efter hun valgte traditionel kinesisk medicin over kemoterapi

Sådan så Xu Ting ud efter en af sine alternative behandlinger. Foto: Xu Ting.

Hun blev kun 26 år.

Da den 26-årige kinesiske skuespiller, Xu Ting, fik diagnosen kræft i juli i år, valgte hun at takke nej til kemoterapi af frygt for smerterne og bivirkningerne. I stedet tyede hun til gamle kinesiske metoder såsom behandling med kopper, akupunktur og åreladning.  

Den beslutning kom formentlig til at koste den unge skuespiller livet. Xu Tin døde i sidste uge, skriver den britiske avis The Daily Mail.

Artiklen fortsætter under billedet.

Xu Ting var en populær skuespiller i KIna, der knoklede for at tjene penge til sin store familie. Foto: Xu Ting.

Siden da har debatten raset i Kina, hvor man nu diskuterer om de gamle traditionelle kinesiske behandlingsmetoder ikke er så anbefalesværdige som troet.

Kort efter Xu Ting fik den barske diagnose meddelte hun alle sin fans den trist besked på sociale medier. Her forklarede hun også om baggrunden for sin selvvalgte behandling. 

- Jeg ved, at kemoterapi er ekstremt smertefuldt, og det kan betyde, at jeg dør hurtigere. Så ligegyldig, hvor længe jeg kan leve, ville jeg bruge hver dag på at være livsglad, skrev Xu Ting i starten af juli. 

Et par uger senere delte skuespilleren billeder af sine behandlinger. På et af billederne ligger hun på en biks med mærker efter adskillige varme kopper, der har siddet på hendes ryg.

Sådan så Xu Tings ryg ud, da hun fik behandling med de varme kopper. Foto: Xu Ting.  

Mens hun på et andet billede får behandling for sin ømme nakke, og det gør tydeligvis ondt på hende.

Her får Xu Ting behandling mod hendes nakke. Foto: Xu Ting.

- Dem, der får kemoterapi må gå gennem meget mere smerte, skrev hun i forbindelse med sine behandlinger, kommenterede hun på sociale medier.

Den 18. august delte Xu Ting det sidste billede på socale medier, hvor det fremgik, at hun var indlagt på hospitalet med drop. Ifølge skuespillerindens søster valgte XU Ting at prøve kemoterapi til aller sidst, da hun indså, at de traditionelle kinesiske behandlinger ikke hjalp, men der var det for sent.

Xu Ting døde den 7. september. 

 

Dagens Gossip