Så er det slut med ømme kæber: Nu er blowjob-maskinen her

Foto: Colorbox

Med det realistiske "nydelses-apparat" inden for rækkevidde behøver mænd ikke længere tigge kæresten om en mundguffer eller få ondt i håndleddet.

Nu har sexlegetøj for mænd nået nye højder med blowjob-maskinen "Autoblow 2", der tillader manden at læne sig tilbage og nyde en tilfredsstillende stund uden at røre en finger.

LÆS OGSÅ: Hvor sexet er din by? Her er Danmarks mest sexede byer

Autoblow 2, som er et resultat af crowdfunding, overhaler det kendte og hidtil førende oralsex-apparat til mænd, Fleshlight, ved at have forfinet gnubbe-teknikken. Den nye blowjob opfindelse er nemlig udstyret med en lille motor, der sørger for at sende mænd i den syvende himmel, hvis de stikker dilleren ind i anordningen, der mest af alt ligner en klodset drinksshaker.

Med penis korrekt placeret leverer apparatet en omgang gnubberi i verdens klasse, lover opfinderen bag Autoblow 2, Brian Sloan.  

LÆS OGSÅ: Kvinde hørte en stemme kalde "far" i skoven og fandt noget meget uventet

Den elektriske maskine, som skal sættes til i stikkontakten, fås i tre størrelser, som passer til både cocktailpølsen, frankfurteren og medisteren. Og bare rolig, Brian Sloan, forsikrer, at der ikke er risiko for, at maskinen kortslutter og giver det miderste ben stød.

22 cm udgør højden, og 10 cm i diameteren fylder bavianen, som vejer 690 gram. Det er muligt at købe renseservietter med til Autoblow 2, som både skulle være robust og nem at holde ren ifølge instruktionsvideoen. 

Køb Autoblow 2 her

Se instruktionsvideoen her, inden du kaster dig ud i herlighederne:

Autoblow2.com Original Indiegogo Pitch

 

 

Dagens Gossip