Syv frastødende ting mænd gør på facebook

Kære mænd. Mange af de ting, I foretager jer på facebook, tænder kvinderne helt af.

Men hvordan det, tænker du nu. du er jo så lækker, så sjov, du har vildt gode sociale evner, og alle dine venner siger altid, at du er en tjekket fyr.
Men der er nogle ting, der får kvinderne til at løbe skrigende væk, når de har googlet jer (og ja, de googler jer!)

LÆS OGSÅ: 10 ting, alle single-mænd virkelig bør vide

Men hvad er det så, du gør, som kvinderne sådan hader?

1. Du tilføjer folk du ikke kender, på de sociale medier
Flot, nu har du internet og alle mulige seje gadgets. Hvad vælger mænd så at bruge det til? De finder tilfældige kvinder på Facebook, tilføjer dem og skriver som sindssyge til dem, ‘Hej smukke, lækkert billede af dig’. Eller endnu værre, de skriver bare ‘Hey..’ eller ‘hvad så?’

Det bliver aldrig besvaret. Og ved du hvorfor? Fordi folk ikke møder hinanden online! Sådan fungerer tingene bare ikke, og hvis du tilføjer folk før du overhovedet har snakket med dem, har du bare mistet alle dine muligheder for nogensinde at komme til at kende den person! Det er faktisk meget simpelt: Gå hen til en person, start en samtale, eller bed nogen om at introducere jer for hinanden. Så vil de ikke alene acceptere din anmodning, når du sender den. De vil også gerne snakke med dig og involvere sig i dine aktiviteter på de sociale medier. Så virker du nemlig ikke som en klam stalker-type.

LÆS OGSÅ: Ægte kærlighed: Sådan får du dit parforhold til at vare evigt

2. Du involverer dig for meget
Ikke for at være sexistisk, men kvinder ønsker at bevare illusionen om, at deres mænd har travlt med at bygge imperier, dyrke sport eller at hænge ud med deres venner og drikke øl. Medmindre du faktisk netværker af virkelige, vigtige årsager, deler gode informationer, eller generelt er underholdende, så vil det aldrig fungere, hvis du er for aktiv på de sociale medier. Og du skal ikke engang overveje at dele et eller andet ‘kært’ billede med et citat om et ødelagt hjerte, hvis du ikke vil være single for evigt.

Det mest sexede, en mand kan være, ud over sjov, er mystisk. Hold fast i mystikken, for du har endnu mere brug for den, hvis du hverken er klog eller sjov.

3. Du tager selfies
Jeg siger ikke, at du skal lade være med at vise de par centimeter frem, som du lige har set poppe op fra dine biceps. Og ja, det billede du tog af dig selv i spejlet sidst, du var på toilettet, var bare vildt lækkert, ikke?

LÆS OGSÅ: Styr jer lige: De mest nederen ting par gør

Det er på tide, at du knuser det spejl. Der er ingen anden måde at sige det på - selv kvinder, der uploader selfies, opbygger en slags uønsket sympati omkring sig.
Du skal endelig bare beholde billedet på din kamerarulle, så du kan holde øje med dine fremskridt i fitnesscentret. Men lad nu være med at lægge dem op!

Og hold HELT OP, med mindre du bliver truet til det med en pistol, at tilføje en lille motivations-tale under dit tåbelige selfie-billede.

#4.#Du#Bruger#Alt#For#Mange#Hashtags
Nogle gange poster folk ting, hvor det ligner, at de helt har glemt, hvor mellemrums-tasten sidder. Shift+3 er åbenbart det nye mellemrum. Uanset køn, ville alle med en IQ højere end en chimpanses ønske, at der fandtes en pestform, der kun ramte de idioter.
For#alle#dem#der#læser#dine#dumme#hashtags#statuser”er#du#bare#en#taber#der#sidder

#fast#til#sin#telefon#selv#når#du#er#sammen#med#dine#venner

LÆS OGSÅ: Hvis fodbold var arkæologi: Sådan lyder fodboldsnak for os, der er ligeglade

5. Dit sprog er skrækkeligt
Der er én ting, som mænd konsekvent ignorerer og glemmer at udvikle: Deres kommunikationsevner, både mundtligt og på skrift! Der er intet.. absolut intet, der er mere attraktivt end en mand, der kan tale flydende, med selvsikkerhed, og formulere sig grammatisk korrekt på skrift.

Tilføj en smule ordforråd her og der, og du vil opdage, hvor godt, det virker.

6. Du kommer med platte kommentarer
Der er ikke noget, der tænder en kvinde af hurtigere end en kommentar som ‘lækkert pic smukke!’ eller lignende.
Der er stor forskel på at komplimentere med stil, og at kommentere på en situation med platte online-kommentarer, som kun er opfundet til at hashtagge #aleneforevigt i panden på dig. Gør det ikke - heller ikke, hvis du dater pigen på billedet - hvis du vil bevare bare en lille smule værdighed.

LÆS OGSÅ: Se listen: Disse 23 sandheder kendte du før du fyldte 23

7. Du har en hel bibliografi over dine tidligere forhold
Dét er noget, der kan få selv en kvinde i verdens højeste hæle til at løbe væk fra dig hurtigere end Usain Bolt kunne gøre det. Alle dine nuttede kærlighedsbilleder på Instagram og forholds-status’er på Facebook skal udsættes for en grundig forårsrengøring efter et brud med en kæreste!

Kilde: Vineeta Tyagi, blogger på Thought Catalog

 

Dagens Gossip