Film, Serier og TV

26/01/2018 14:00

Laust

TV
Oversigt over artikler og guides om TV, Film, serier og lignende!

Mest læste i dag

Dagens.dk har her forsøgt at samle de mest læste artikler og guides til film, serier og TV. Det er langt fra en udtømmende liste, og du kan finde meget mere hvis du surfer rundt på siden. Til gengæld kan du med nedenstående links finde de artikler og guides, der er de mest populære og hver måned trækker tusindvis af læsere.

Da Netflix er en af de mest besøgte film og serietjenester i Danmark har Dagens faktisk lavet en særskilt side, der udelukkende fokuserer på Netflix,så hvis du kun vil vide noget om Netflix så kig her: Netflix oversigt.

Film relaterede artikler

Bedste børnefilm - Her får du listen over de film Dagens har vurderet til at være de bedste børnefilm. Dagens har valgt at dele rangeringerne af børnefilm ud på udenlandske børnefilm, danske børnefilm, Disneyfilm og andre animationsfilm.

Bedste gyserfilm - Her kan du finde en oversigt over de bedste og mest uhyggelige gyserfilm. Der er også en liste over de bedste danske gyserfilm. Se listen her med gyserfilmene, der kommer til at skræmme dig fra vid og sans de næste par uger.

Bedste romantiske film - Her kan du finde en oversigt over de bedste romantiske film på nettet. Der er kærlighed i lange baner her, og der er store romantiske dramaer, gode små romantiske komedier og noget for enhver, der elsker at se romantik i fjernsynet.

Gyserfilm kan give de fleste hjertebanken, svedige håndflader og uhyggelige mareridt, hvis de er skruet helt rigtigt sammen. Her får du en liste over de allerbedste gyserfilm, der er lavet.

Streaming tjenester artikler

Her kan du finde de bedste artikler til streaming tjenester som Netflix, HBO Nordic, Viasat, BlockBuster, PrimeVideo og så videre.

Bedste film på Netflix - Her får du listen over de bedste film på netflix. Dagens.dk har samlet de 20 bedste film, og videre så får du også en række top 10 lister med bedste film i forskellige genrer.

Bedste serier på HBO Nordic - I denne guide får du listen over de bedste serier der er på HBO Nordic. HBO er kendt for sine sublime serier, og det kan godt være de ikke kan matche mængden af serier på Netflix. Til gengæld er de serier, der er på HBO Nordic i absolut topklasse! Du får her Dagens bud på de bedste serier på HBO Nordic.

Bedste serier på Netflix - Der er rigtig mange serier på Netflix, og det kan være ret svært at sortere i hvad der er godt, og hvad der er skidt. Dagens har her lavet en liste med de serier, som vi mener er de bedste. Du behøves ikke være enig, men vi håber du kan finde noget inspiration til, når du skal se nogle gode serier på Neflix.

Gratis film - Hvis du ikke ønsker at betale for film online, så er der faktisk en del gratis film, som du kan se helt lovligt. Du kan finde Dagens guide til at se gratis film på nettet her.

Alt det andet

YouSee kanaloversigt - Det er nogle lidt pussige ting, som danskerne irriteres over. En af de ting, som danskerne søger ofte på er "YouSee kanaloversigt", og hos Dagens.dk er vi ganske enige. Det er mega irriterende ikke at have ordentlig styr på YouSees kanaloversigt. Så her får du en kanaloversigt til YouSee. Du får en oversigt til alle tre pakker.

 

Denne side opdateres løbende.