Morten blev udsat for stort dilemma i Luksusfælden: Nu sover han i bilen

Foto: Tv3

Morten fik i går valget mellem kæresten eller bilen, da Luksusfældens eksperter var på besøg. Efter besøget hos Morten har han udtalt sig til medierne, og han fortæller, at han ofte sover i bilen, men at han fortsat er sammen med Zia.

Der var masser af spænding i gårsdagens afsnit af Luksusfælden, da eksperterne skulle forsøge at hjælpe drengerøven Morten på rette vej med sin økonomi.

Han havde nemlig en gæld på næsten 300.000 kroner, fordi han ikke kunne styre sin kærlighed til biler. Det betød, at han på bare fire år havde haft hele 12 forskellige bil, og hver eneste bil købte han naturligvis diverse lir til.

Læs også

Nervepirrende ultimatum i Luksusfælden: Det er bilen eller mig

Mortens kæreste Zia betalte derfor for det meste til de to i hjemmet, og hun havde svært ved at forstå, hvorfor Morten ikke kunne bidrage. Det kunne eksperterne dog gøre hende klogere på, og hun var rystet, da det blev afsløret.

I sidste ende endte det med, at Zia gav Morten det ultimatum, at hun skulle vælge mellem hende eller hans drømmebil. Valgte han bilen, så ville der ikke være en fremtid med hende, og hvis han valgte hende, så ville han ikke få sin drømmebil.

Sover nu i bilen

Selvom det i løbet af afsnittet kunne virke som om, at Morten var mest interesseret i at beholde sin bil, så valgte han kæresten Zia, og de blev enige om, at det nu skulle være en fælles bil.

Efter afsnittet er blevet sendt, har flere medier talt med Morten, for at høre lidt om hans nuværende situation, og her fortæller han, at han mange dage i løbet af ugen sover i bilen, fordi det giver ham flere penge.

“I stedet for at køre almindelig natkørsel, har jeg fået et job, hvor jeg sover i bilen hele ugen. Det giver lidt flere penge i kassen, da jeg også får nogle skattefri diæter ved siden af,” fortæller Morten til Ekstra Bladet.

Som aftalt med Luksusfældens eksperter, så skulle Morten bruge sin ekstra indkomst på at betale af på gælden, og det gør han også. Det betyder, at han allerede om tre år kan være gældfri, selvom udsigterne i første omgang lød på 6 år.

Læs også

Luksusfælden: Lars er næsten skaldet, men går til frisør hver uge

Læs også

Nedsættelse af bøde - Bøder er ikke bare ærgerlige – de er også dyre - og kan dermed gøre et alvorligt indhug i den private økonomi, men det kan lade sig gøre at opnå nedsættelse af bøde.

Vejret DMI - Få de seneste vejrmeldinger direkte fra vejret DMI her.

Personfradrag - Det er forskelligt, hvilke skattefradrag, du har ret til, men et af dem alle automatisk har krav på er personfradrag, hvis de vel at mærke bor Danmark eller arbejder her i et omfang, der gør, at en betydelig del af deres indkomst kommer via Danmark.

 

Dagens Gossip