336 uger siden

|

01/01/2018
TV
Din guide til Netflix film og serier.

Dagens topnyheder

Netflix er blevet nøglen i rigtig mange danskeres forbrug af film og serier. Hos Dagens er Netflix lige så vigtige, som for alle andre danskere. Du kan her på denne side finde guides, som kan gøre det nemmere for dig at finde det du leder efter på Netflix. Netflix er nemlige ikke altid lige nemt at finde rundt i, som du nok allerede har opdaget.

Guides til Netflix

Netflix indeholder så utrolig mange flere serier og film end man kan nå at få igennem systemet. Det er nok heller ikke alt der er lige relevant for alle.

De bedste film på Netflix - Her får du en liste over de 20 bedste film på Netflix. Ikke nok med du får en generel top 20 over de bedste film på Netflix, så får du også en masse top 10 lister fordelt på forskellige genrer. Så uanset om du er til gys. børnefilm, drama eller Science Fiction, så er der noget for dig at komme efter.

De bedste serier på Netflix - Her har vi flyttet fokuset fra filmene til de bedste serier på Netflix. Flere og flere bruger Netflix primært til serier, og det er efterhånden også en rigtig stor portion gode serier på Netflix. Dem kan du finde her.

De bedste tøsefilm på Netflix - Der er ikke noget så hyggeligt som at sidde et par tøser og bare guffe Malaco slik og se tøsefilm. Dagens.dk har her fundet de 20 bedste tøsefilm på Netflix til dig.

Advarsel til alle med Netflix - Der kører en farlig mail rundt, hvor der er svindlere, der forsøger at få fat på din identitet. Læs med her, hvis du vil vide hovrdan du kan undgå identitetstyveri.

13 møguhyggelige dokumentarfilm på Netflix - Nogle gange er den virkelige verden mere skræmmende end selv den vildeste film ville kunne fortælle. Her får du 13 uhyggelige dokumentarfilm, som kan ryste dig i din grundvold.

Gyserfilm på Netflix - En god gyserfilm får det til krible koldt ned af ryggen på en. Med denne guide til gyserfilm på Netflix, så kan du være helt med på noderne, når det drejer sig om gys og uhygge.

Netflix pris - Streaming bliver dyrere og abonnementerne forringet, så hvis du ikke allerede er tvunget til at vælge mellem tjenesterne, kan du måske blive det i fremtiden. Se HBO, Amazon og Netflix pris og abonnementsudvalg.