Nickis forbrug forarger Luksusfælden-ekspert: ‘Det er kraftedme ulækkert’

Ane Sørensen

358 uger siden

|

05/09/2017
TV
Foto: TV3
Foto: TV3
Nicki Enrico Jensen har bedt Luksusfælden om hjælp til at få styr på sin økonomi, så han og kæresten Dorthe har en fælles fremtid sammen.

Dagens topnyheder

Mens Nicki Enrico Jensen har problemer med sin økonomi efter et tidligere stofmisbrug, så har kæresten Dorthe styr på sin. Det giver en ubalance i parrets forhold, fordi Nicki føler, at han er mindre værd end Dorthe.

Alligevel bruger Nicki hver måned 900 kroner på at købe slik, cigaretter og energidrik. Pengene får han gerne fra kviklån, som Nicki optager, uden at fortælle det til Dorthe. 

Hør Dorthe fortælle om parrets situation i videoen lige herunder.

- Jeg synes, at bruge 900 kroner hver eneste måned på slik, energidrik og sodavand, det er kraftedme ulækkert, lyder det fra Carsten Linnemann.

Nicki vil gerne have styr på situationen, så han og Dorthe kan bevare drømmen om et familieliv sammen. Men det er svært for ham, fordi han er en impulsdrevet forbruger, som køber dyre ting, han ikke rigtig har brug for.

Hør Nicki fortælle om sine impulskøb i videoen lige herunder.

Derfor har Nicki Enrico Jensen bedt Luksusfældens eksperter Jan Swyrtz og Carsten Linnemann om at hjælpe ham med at få styr på sin økonomien, så han og Dorthe har en fremtid sammen.

Se eksperterne kigge nærmere på Nickis budget i videoen lige herunder.

Se om det lykkes for Nicki og Dorthe, når TV3 sender Luksusfælden i aften klokken 20.00.