Snyd i Gift ved første blik: Deltagerne var skuespillere

Det har vakt stor harme ved tv-seerne, efter at det kom frem, at hele ni personer i den seneste sæson af det populære tv-program faktisk var skuespillere.

Gift ved første blik er et originalt dansk tv-program, hvor singler bliver matchet på baggrund af deres holdninger og livsindstillinger, og ved deres første møde skal de giftes. Programmet har været et stort hit i Danmark, hvor der indtil videre har været fem sæsoner, og det har siden hen spredt sig til andre lande, hvor ’Married At First Sight’ især har været et hit i Australien.

De australske tv-seere må dog føle sig noget snydt, for hvor det i Danmark har været helt almindelige danskere, der har deltaget i programmet, så er det kommet frem, at mindst halvdelen af deltagerne i den seneste sæson af programmet i Australien, faktisk har været skuespillere.

Det ødelægger selvsagt en del af programmet, hvor noget af charmen især er at følge de helt almindelige mennesker, der bestemt ikke har noget skærmtække. Mens danskerne har deres almindelige hverdagsjobs, så har det vist sig, at flere af deltagerne i den australske udgave er skuespillere, der enten har optrådt i film, realityshows eller tv-reklamer.

Bruger det som en måde at kickstarte karrieren

Programmet der i bund og grund er et forsøg, hvor man skal finde ud af, om man kan matche to mennesker blot på baggrund af deres holdninger og livsindstillinger, handler naturligvis også om at finde kærligheden.

Det lader dog ikke til at være motivationen for at deltage i den australske udgave, hvor mediet The Daily Mail har fundet ud af, at hele ni af denne sæsons deltagere er skuespillere, som samtidig bliver betalt for at deltage.

I tv-programmet er der dog ingen af personerne, der bliver beskrevet som skuespiller i deres biografi, hvor de i stedet står som værende ’barista’ ’entreprenør’ eller noget helt tredje.

Ni personer har næppe formået at snyde den samme tv-produktion og det antydes derfor på det kraftigste, at det er produktionen bag programmet, der selv har valgt at hyre de forskellige skuespillere til programmet.

Det er ikke bekræftet, men Nine Network der står bag ’Married At First Sight’ i Australien menes at have betalt flere af deltagerne, så de kunne lave et mere underholdende program.

Skuespilleren ”Dino” der i programmet står som værende meditations coach, blev gift ved første blik med Melissa Lucarelli. De to brød naturligvis ægteskabet efter programmet, og den 38-årige Melissa Lucarelli er selv skuespiller, der blandt andet kan findes på Imdb.com.

Holdet bag programmet får i øjeblikket store høvl efter afsløringen, og de kan kun opfordres til at gøre som i Danmark, hvor programmet med de ”ægte” danskere har været et stort hit.

Læs også

Mand forlangte 1.000 kroner fra overvægtig flypassager - Ellers måtte han ikke komme med

 

 

Dagens Gossip