TV3 og Viaplay med stor afsløring: Elsket tv-vært vender tilbage

Skrevet af Mathias Madsen

27/01/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En legendarisk tv-vært har vendt snuden hjem.

Mest læste i dag

TV3 og Viaplay er blandt andet kendt for at være hjemsted for et hav af populære realityprogrammer, som falder i god jord hos de fleste. 

Tv-kanalen står bag alt fra 'Luksusfælden', 'Masterchef' og 'Robinson Ekspeditionen' til 'Divaer i junglen', 'Fristet' og 'Paradise Hotel'. 

Sidstnævnte har dog mødt stor kritik, siden navnet for efterhånden ét år siden blev ændret til blot 'Paradise', og konceptet fik sig en overhaling. 

Pludselig var fokus fjernet fra det ydre til det indre, og det var slut med stenhårde sixpacks og store silikonebryster. 

Der skulle ikke længere vises sex på tv, og castet var smækfyldt med homoseksuelle, transkønnede og andre minoriteter, ligesom snakken blandt deltagerne ofte var om emner som ligestilling og klima. 

Samtidig blev Paradise Hotels mangeårige, populære og nærmest legendariske vært, Rikke Gøransson, skiftet ud med to yngre og mere woke modeller. 

Alle disse ændringer mødte stor kritik fra mange af programmets trofaste seere, og nu ser det ud til, at produktionen bag har lyttet en smule til deres fans. 

Godt nok fortsætter programmet med det nye koncept, det nye navn og to i stedet for én vært, men værten Emil Olsen bliver fra næste sæson skiftet ud med en kvindelig vært. 

Og det er et ansigt, de fleste Paradise-seere kender. 

Rikke Gøransson vender nemlig tilbage til programmet, hvor hun skal være vært sammen med Olivia Salo. 

Det har produktionen bag tv-programmet afsløret i et opslag på Facebook, hvor der står: "Guess who’s back!  Glæd dig til at se denne nye værtsduo, når Paradise vender tilbage [...]."

Opslaget indeholder desuden en video, som kan ses længere nede i artiklen, hvor man kan se, at den nye vært er gode gamle Rikke Gøransson. 

I opslaget afsløres det desuden, at næste sæson allerede kommer i løbet af 2023.

Se videoen og læs hele opslaget herunder (artiklen fortsætter under opslaget):

Selvom der altså kommer lidt af "det gamle Paradise" tilbage i 2023, så er det tydeligt, at flere af programmets fans stadig ikke er tilfredse. 

"Så mangler vi bare det gamle koncept," lyder én af de mange kommentarer til videoen således, og flere er tilsyneladende enige. 

Kommentaren har nemlig fået 37 'likes', og den er langt fra den eneste med det budskab. 

"Wuuuuhuu. Også håber vi også der snart er plads til det gode gamle drama og intriger," lyder det således fra en anden, og en tredje har ligeledes skrevet: "Paradise er og bliver ikke det samme igen det køns neutrale har ødelagt programmet" i en kommentar, som har fået 14 'likes'.